Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csehszlovák?
Ezt most nem értem, viccből írtad? Olvasható rajta a CZ...
Ezzel vettem a motort, még nem kellett kicserélni, nem megyek sokat.
Ehh. Te is Jt láncot vettél látom
A harmadik képen a kanyarban az a z aszfalt csík bele gányolás elég erős Szép érzés lehet amikor elkúszik a gép. Vagy amikor nyélen jönnél kifelé, és a hátsó kerék átmegy a két sáv között
Hát bocsánatot kerék. Megállt az a szar alattam tegnap. 2 Km tolás, durva emelkedőre Valamiért nyírja a gyertyákat ez a szuzemét A fék project elnapolódik, gyertyát kell venni. Ha el sem tudok indulni, fékezni mégyúgy sem kell Dejó hogy tudok még röhögni
tisztában vok vele hogy nem egy fittipaldi, de fel ajánlottam. ha nem akkor nem.
nincs mit tapasztalat. brigéciol a legbarátibb, vagy a mechanikus száraz tisztítás. én louis-os mosóval mostam eddig, de régebben eccer az öreg vfr plexijéről a bogarakat akartam feloldani vele, feljöttek a bogarak, a plexi meg le mattult. már csak blokkot mosok vele.
véletlen a kűddésre böktem, itt a pikcsőr
A hígítőt kerülném én is, igazából olaj+benzin löttyben mostam, a benzin huss, hagytam lecsöpögni, olyan lett, mint az új.
Fül nélkül nem ér semmit
még a 4 fül is vicc, ahogy tartja, lötyög az egész vacak. Ezt a japók benézték prospektus fotón jól mutat, haszna semmi.

Ne akadj ki, nem rontom a bótot, csak úgy vezetted fel, mintha ez Dárius kincse lenne
az olajat állja, de a hígító és a benzin tönkre teszi a szerkezetét, bejut a víz a gyűrűk mögé és búcsút mondhatsz a fém karikának.
motoron van csak villa kivel jönne le azt meg nem akarom
köszke
Attól függ. Ha le tudod venni, akkor egy kis tálban én benzinnel mostam le egy rövid szőrű ecsettel, kicsit áztatva.
Ha nem tudod levenni, akkor először szárazon drótkefe a nagyját, aztán ecset.
Sztqrja a gumit? van aki ezt mondja, mindenfélét olvastam erről, és úgy döntöttem, lexarom ennyit ki kell bírnia, végülis a kenése is olajszármazékkal történik, csak vmi olajálló gumi van tán benne...
fzr 1000 üléspúp a kép szerinti állapotban eladó. két fül hiányzik, valódi ABS anyag, nincs újra festve, hegesztve. az árát te mond, de feleslegesen ne írogassunk, kerüljük a vicc kategóriát.+ posta.
nitró- benzin hanyagolnám, a gumi gyűrűknek oda basz.
50 arany tankosoknak
MONOL1THWGLGRANDF1NAL
Láncot mivel mossak? Ami itthon fellelhető nitro benzin brigéciol féktisztító
Reggelt

Boldogat
Boldog ábrusnapot!
Szerintem te innen várod a megváltást.
Ha itt lehet olyat... :)
Sziasztok,

szóval még mindig várom az infót (csodát), hogy a 25 kw-ra vizsgáztatott FZ6 milyen kozmetikai kezelés után lesz "mellben" erősebb.

Privátban is jöhet.
Tényleg így van.