Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyd a faxba, ami ott van, az téged úgyse érdekel - ismerve a preferenciáidat
Próbáltam már szétnézni Kínában is de nem jártam szerencsével.
Azt hiszem ez a hölgy tökéletesen elmagyarázza azt amiről beszéltem.
http://youtu.be/ohDL7qy-yow
Gyorsan változnak az idők... ahogy írtam, pár éve még a műhód is le volt tiltva.
Idő kérdése, hogy a zsidók (bocs: amerikaiak ) mikor robbantanak ki ott is egy jó kis felkelést, utána biztosan lazább uralom következik.
Ez veszélyes környék, főleg akkor ha torlódás vagy műszaki hiba miatt félre kell állnod. Ha ennek híre meg akkor otthon belevernek a fejedbe.

Együtt is voltunk már arra, csupán csak a látnivalók miatt
Nincs ebbe semmi rossz
(Asszem tényleg öregszem)
Szerinted mikor mehet oda be körülnézni a Google autó?
Ja nem ide hanem Ábrusnak miért
miért?
ennyi buszmegállót egy ilyen rövid szakaszon biztos különjáratra várnak
Dehogy megyek és neked sem javaslom.
Valami valóságost akartam az angolórai sablonszöveges udvariaskodó nyársat nyelt nyelvtannáci sz&rakodás után. (ott befejeztem a tanulást, innen egyedül megyek tovább)
Pl: bemegyek egy szállodába St.Louisban: (addig hallgatom-olvasom amíg nem megy felirat nélkül, azután már mennie kell kívülről, akkor már oké)
http://youtu.be/wyqfYJX23lg
Én erre megyek holnap ha akarsz velem jöhetsz
Gyakorolj is wazze, horvátba kell a tolmács
Néztem! bár nem olyan régen lehet... volt, amikor csak egy üres folt volt sztrítvjú azért még nincs, de így is érdekes.
Meg Kuba, azt is nézegettem már. Kedvenceim a kis szigetek az óceánok közepén, soknak a létezéséről se tud az emberek nagy része.
Amúgy nem hülyesèg ès tènyleg èrdekesebb ìgy
na végre
Észak Koreában néztél már szét?
Ádám rábaszott
Köszi!
Főleg éjszakásban tudok haladni. (lehet benézek RC51 fórumtárshoz is Miamiba, bár elég nagy kitérő )
Egyébként nem egészen céltalan a dolog. Mivel egyrészt érdekel, másrészt angolul van minden az utcán így ez egy kiváló lehetőség a gyakorlásra. (feliratok, táblák, stb. csináltam így pl. Londonban is)
Pl: a képen ott egy EREDETI parkolóház táblája a nyitvatartási idővel és költséggel. (látsz ilyet az idióta nyelvtankönyvekben?)
Megállok, lefordítom (eddig egyszerű) majd tegyük fel hogy parkolni akarok itt.
Situation 1: hogyan kérdezném meg hogy egy órára mennyi lenne a parkolás motorral? Hogyan tudok fizetni? Hol találok olcsóbb (ingyenes) parkolási lehetőséget? Ha itt parkolok akkor hol a legközelebbi kajálda-hotel-nyilvános WC? Szóval ilyesmik. (mert ez a valóság, nem pedig az idióta témák az angolórán és a nyelvkönyvekben)
Van egy kazal vidi amiben hasonló párbeszédek vannak eredeti utcai formában, azokat be tudom így gyakorolni és még érdekel is.
Ez jó játék én olyan helyeket szoktam nézegetni, ahol már voltam, így fel lehet idézni... meg néha olyat is, ahova nem jutok el mostanában.
Holnap megkérdezem a halas dokit.
Boldogat a Sanyiknak és Józsefeknek