Nekem az ETZ csinált ilyet amikor kidörzsölődött a gyertyakábel. Mindig a legrosszabb helyeken qrt ki velem. (városban a teli buszmegálló előtt vagy a legnagyobb kereszteződésekben a lámpánál)
Hülyére kerestem már a hibát de minden jó volt, semmit sem találtam.
Aztán apám említette hogy egyszer a P10-esén szintén ilyen volt, ott ahol jön ki a kábel a blokkból de rengeteg szívás után egy estig tartó szereléskor vette észre.
Én is estig b&sztattam a dögöt, amikor látom hogy jár az, csak időnként fél centis ívet húz a kábel a vázhoz. Ha kicsit megmozdul akkor meg semmi vagy hozzáér és kihagy/leáll.
Na figy ha bedugod a dzsekket akkor a képenyőn kiírja hogy kábel csatlakoztatva és ki tudod választani a megfelelő opciót.
PL zöld center ha bedugod akkor kiválasztod center mély. kék rear akkor kiválasztod hátsó és narancs front akkor első. a beáll panelen beállítod az 5.1 et nekem a kék zöld rózsa van beállítva a rózsa a középső mély.
Akkor lehetne CDI vagy a vezeték a trafókhoz. (ilyennel még nem volt dolgom)
Ábrus, köszi mindent
Hülyére kerestem már a hibát de minden jó volt, semmit sem találtam.
Aztán apám említette hogy egyszer a P10-esén szintén ilyen volt, ott ahol jön ki a kábel a blokkból de rengeteg szívás után egy estig tartó szereléskor vette észre.
Én is estig b&sztattam a dögöt, amikor látom hogy jár az, csak időnként fél centis ívet húz a kábel a vázhoz. Ha kicsit megmozdul akkor meg semmi vagy hozzáér és kihagy/leáll.
Akkor nem szóltam
PL zöld center ha bedugod akkor kiválasztod center mély. kék rear akkor kiválasztod hátsó és narancs front akkor első. a beáll panelen beállítod az 5.1 et nekem a kék zöld rózsa van beállítva a rózsa a középső mély.
Akkor kicsivel több benzin kéne neki az enyémmel is hasonló a helyzet most.