Naccerű, sértődj meg ismét. Hányszor kerestél meg ingame, pedig felajánlottam. Számoljam össze hogy ezt hányszor írtam le? De valahogy mindig megtalálsz az ilyen jellegű dolgokkal. Amikor megkérdi egy ilyen játékos hogy ez vagy az a tank milyen akkor azt szoktam felelni hogy neked mindegy. Ha komolyan akarsz foglalkozni vele nézegetsz replay-ket hogy csinálják mások, meg olyan fórumot kell olvasni ahol ezek a dolgok kismilliószor le lettek írva. Ha meg annyira nem érdekel akkor csak játssz és ne foglalkozz mélyebben vele. De ha Tényleg nem zavar senkit akkor beszéljünk róla, hogy például ezen a két képen mi volt a koncepció?
Sziasztok!
Keresnék fz 750 genesishez plexit. Tudnátok segíteni, merre érdeklődjek, esetleg nincs valakinek elfekvőbe?
Másik, megyek a motorral, gondol egyet világít az olaj lámpa.
olajszint frankó, meg ugye önindítózáskor felvillan hogy működik, de sima gyújtáson nem ég. Amikor felvillan, és leállítom a motort, ég tovább. Valaki tapasztaltabb, látott már ilyent?
Van elég forum ami ezzel a játékkal foglalkozik ha információra van valakinek szüksége. Amiota játszok kb. 3 vagy 4 éve a két kezemen meg tudnám számolni hogy hányszor hoztam fel a témát és ezen a továbbiakban sem kívánok változtatni. A véleményem meg már elmondtam 1-2 hónapja amit úgy látom tök feleslegesen tettem.
Most ott tartok hogy az elődjét használom (nemrég vettem) hát elég papír tank. (az IS-hez képest)
Lassan összejön az xp az IS3-ra is de nem tudom hogy melyiket vegyem először.
Mostanában azzal a taktikával megyek hogy kinézek a meccs elején egy lila playert (aki min. 12-15k) hasonló tankkal, aztán megyek vele. (bár némelyik ugatott hogy minek megyek vele de mondtam neki hogy mert tetszenek az idomaid)
az értelmesebbjével tudok együtt dolgozni bár belefutok így is néhány ökörbe.
Jö gép, de nincs páncél és gun depression, és kicsit lasan céloz mint a legtöbb francia. A sebessége nem rossz, de ez kell is mert kb 40 másodpercig tölt, de a tárat pillanatok alatt kiszórja. Nem véletlen tiltják 1v1 kupákon, de esl bajnokságon alap tank.
Szerintem hogy ki mihez ért meg mihez nem, azt inkább ne feszegessük...
http://www.youtube.com/watch?v...
Szép napot
Még nem a legfürgébb,de rajta van a tizes löveg,IS3-ok már nem ellenfelek.
Keresnék fz 750 genesishez plexit. Tudnátok segíteni, merre érdeklődjek, esetleg nincs valakinek elfekvőbe?
Másik, megyek a motorral, gondol egyet világít az olaj lámpa.
olajszint frankó, meg ugye önindítózáskor felvillan hogy működik, de sima gyújtáson nem ég. Amikor felvillan, és leállítom a motort, ég tovább. Valaki tapasztaltabb, látott már ilyent?
Lassan összejön az xp az IS3-ra is de nem tudom hogy melyiket vegyem először.
Mostanában azzal a taktikával megyek hogy kinézek a meccs elején egy lila playert (aki min. 12-15k) hasonló tankkal, aztán megyek vele. (bár némelyik ugatott hogy minek megyek vele de mondtam neki hogy mert tetszenek az idomaid)
az értelmesebbjével tudok együtt dolgozni bár belefutok így is néhány ökörbe.
Giga 790fxt ud5p a proci meg egy 965be.
Akit érdekel küldjön mailt.