Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok! Kellene egy barátomnak kawasaki zx7-r hez technikai leirás
dokumentáció fénykép bármi, segitség, hogy kosárból
összetudja rakni a vasat.
üdv! ilyen bizzzzzz!
kapott egy új akksit, 2 hengert munkára kell fogni a másik 2 mellé a gyertyák tisztítása megvolt. 1 henger csak fordulaton indul el, 1 off mindenhol és száraz a gyertyája. exup csendesebb
az igen! minden elismerèsem!
Na végeztem is- kb 150
Ha ilyen a villád, azon meg tudok mérni bármit, amihez hozzá lehet férni.
Nézd, ha megmarad az Újpest, sosem lesz bajnok a Felcsút SE

Egyébként én az összes NB I. és a feletti futballt felszámolnám Magyarországon. Iszonyú pénzbe kerül, eredménye meg semmi.

Legyen tömegsport a motor!
üdv! köszönöm tippet, este még a kuplung munkahenger légtelenítés közben lepattintottam az exup tárcsáját . alatta egy összezsugorodott rugót találtam, nem látható rajta hogy eltört volna inkább elfáradt. fogóval új életre keltettem, vissza szereltem és már nem kotyog a tengely ha innen nem kapok segítséget menesztővel kapcsolatban akkor bontó. a kerék agy és a lengővilla közötti távtartó méretét ha meg tudja valaki adni akkor megköszönöm. kb 43mm széles lehet a szimeringet elnézve.
ezek tipikusan azok a dolgok, amiket nem hiszem el, hogy senki nem tudott, csak amíg van lé, senki nem kekeckedik.
igen köszönöm mèg este össze is tettem,ugyhogy holnapra útra kèsz
Sajnos mikor valaki kiesett a pixisből ez van!
Mi a gond nagyfőnök?
Hali
Jó lett a kapcsoló?,
jó reggelt
Hali mindenkinek

Szép napot
Na kigondolta meg magát?--Még jöhet a holnapi bulira
Elkezdem az előkészületeket.
ha nem lesz bontotvicsba akkor megköszönöm.
köszönöm. holnap leszerelem az exup tárcsáját és megnézem a rugót ha van alatta. ha nincs, megpróbálok bele tenni egyet mert oldalirányban kotyog és alapjáraton zavaró a hangja.
Na, mára ennyi, nincs több ötlet, majd olvasok neki estimesét, hátha jobban lesz, ha szépeket álmodik

Thomas, te meg ne érezd magad szarul, majd rendeződnek a dolgok
Ha nem akartam volna szerelni, akkor éves bérletet vettem volna

Jut eszembe, tegnap előtt megállított a polisz, még a motorszámot is lecsekkolta
Még jó, hogy rendeztem a papírjait, különben most nem a 3hengerezés miatt fájna a fejem
szèp estèt