Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jobban tetszik!
mièrt?
Na gyerekek, ti nézelődhetnétek egy ideig a munkahelyemen
Vagy ezzel
Ezzel megspékelve maga a kánaán
Igen de az a szmájli nem meghatódott pirulós, hanem valamin rajt akapták Köszi, igyexem majd .
Annyira de annyira

De van:
Rendben, úgy legyen!
Andi tőlem neked!
Hát nincs elpirulós szmájli Köszönöm a lehetőséget, amit lehet hallani fogod a Zephyrt a határban
Nem haragszom, nincs miért.
De ha működőképes lesz a gép, akkor az anyagiak ne tartsanak vissza, majd intézzük amikor lesz rá keret
Nem haragudni, de a fék project napolva lett, mert nincs mivel mozogjak. Elindulni nem tudok, fékre még sokáig nincs szükségem De amint megvannak a (megbízható) gyertyák, elindulok érte
Nem-nem én nem a forrasztó ónra gondoltam. A forrasztó krém egy kisegítő "izé", ami segíti a forrasztást. Ez egy kis tégelyben lévő fehér krém. Úgy működhet, mint a forrasztó víz, hogy megtisztítja/kicsit megmarja a felületeket, és az ón varázslat módjára tapad oda.
Akkor valóban ki kéne mérni a rendszert. Én bukkantam rá egy eldugott hibalehetőségre.
rendben! Csörgök elötte!
Na itt vagyok...bakker mennyit kell visszaolvasni, ha naprakész akar lenni az ember
ez rèszünkröl is valószinüleg ìgy lessz
Ja, mielőtt lelépek.
Mi lesz a fékkel? Jössz érte?
Én is
Lementem szerelni!
Azért érdemes lenne kimérni műszerrel a komponenseket. Én onnan tudom hogy gyertya bajaim vannak(illetve hogy az hibásodik meg), hogy rámértem mindenre, a gyújtűásrendszerem jó.
Ha jössz, hozzd a régit is ,hátha
Az enyém nem köp
Amikor a régi nyűglődött, azt mondták, hogy rakjak bele cr9-est...
Most a cr9-es nyűglődik és rakjam bele a cr8-ast?
Menten tökönszúrom magam
Gyári előírást . NGK CR9E Mást nem is nagyopn lehet, meg nem is mernék. Bár a MOFAKER most árul valami kompatibilis gyertyát, de nem is tudom .Bár kísérletezni, hogy azt nyírja ki mégis gazdaságosabb