Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probáltam azt is meg 4fajta cìnt
Mindet a rohadt. Szerelőmmel kicsit hidegebb gyertyát gondoltunk ki. Merthogy eddig meg sokkal alacsonyabb volt a benzinszint, konkrétan 4.8 mm-el, és ígyis bekokszolta. Viszont rángatott "alul", ezért utánna néztem, és beállítottam a rendes szintet. Talán a tűszelepek nem zárnak, de gyanús még a kehelycső alján lévő tömítés is. Bár talán ennyire csak nem érzékeny, mert ömleni nem tud a benzin, max szivárog picikét.

Még nem tudom, mert egyelőre úgy néz ki, hogy melózom, úgyhogy ha megyek/gyünk is, akkor is csak egy rövidre délután.
Elméletileg itthon vagyok :max 4 körül a fogászatra viszem az asszonyt.
Csörrents meg !
Vegyél egy tégely forrasztó krémet, csodákat művel. Forrasztás előtt kenj kicsit az adott felületekre. VIGYÁZAT ELÉG MÉRGEZŐ, DO NOT EAT
Reggelt mindenkinek! Hölgyem, megvan a megoldás! Úgy hívják: CR8E/CR8EK Sokszor van hogy öreg vasakba egyel "hidegebb" gyertyát kell tenni. Én most ezt próbálom meg. A tűszelepeket is érdemes ellenőrizni, mert amikor nézed a szintet és látszólag nem megy bele, a pumpa nyomása alatt azért még beszivároghat.
szia Andi! Ne mèrgelődj,árt a szèpsègnek! Husvètkor jössz Feribácsihoz?
du lemehetek èrte?
ès mit kèr èrte?
Reggelt.

Úgy mellesleg tőled pont nem ezt vártam volna.
Jó reggelt

Van van van
jò reggelt! Feribácsi nincs vèletlenül olyan komplett kapcsoloja amin rajta vannak a kábelek?
Hali gali
Igy szeretek ébredni :Madárcsicsergés-Napsütés
Na jóccakát uraim én mára bedobom a szunyát holnap meló!

Jó éjt!
ügyesek!
ja igaz!
A tökéletest hova csiszolják?
Majd mész vele és meglátod.
Ábrus most hogy másik dobot tettem a motorra kell ilyenkor valamit állítani, hangolni vagy ilyesmi?
hát akkor a ráncfelvarrással nem igen foglalkoztak.
Állt mellette egy ugyanilyen csak 2003-as de azt elvitték mire mentem venni.
Annyi volt közöttük a különbség (az évjáraton kívül) hogy az két árnyalattal világosabb bordó volt 96e km-rel.
ja azt hittem öregebb.
fúj te beteg állat az motorra céloztál a végén!
Miket talál az ember pont most a fotóknál
http://www.sportmotor.hu/motor...