Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ugye nem vették ki a fél agyad és érted amit írok?
Mert nem erről beszéltem.
Úgy látszik hogy ma rossz napom van. 12 menetből 11 vesztett.
Nincs eladva, nem szoktam eladni őket.
Ezért nem kell eladni az előző gépet, hanem veszett módon neki kell állni vele játszani hogy gyűljön a free xp, hogy ne kelljen stock tankkal utána szenvedni.
Majd lesz és akkor már tudod kezelni és szarrá lősz mindenkit
ez így van.
a 600 is úgy műszakizott nekem .
De nekem nincs nagy ágyúm se új lánctalpam se tornyom.
El Hallufnál mennék fel az emelkedőn de 9-cel tetvészkedik felfelé, így persze hogy van fél órája mindenkinek hogy célba lőjön rám.
Ha meg megállok egy fedezéknél és campelek valahol akkor meg mindenki ugat hogy egy hevivel nem lehet megállni.
A nagy ágyúval ütős!
http://youtu.be/0LmhV9WSQfM
Szép estét mindenkinek
Szeva régi látogatóm.
Itt a faluban van vizsgáztató ahova hordom jó pár éve és mindig /tükörrel /nézték,sőt fényképezik./Pedig jól ismerem őket/
Már mindegy, visszaraktam nem rizikózom.Azért a számot majd átvariálom .
mentem vele én is egyet nincs ennek semmi baja
Kilépéskor meg a MOD miatt fagy. (oda is van írva hozzá)
Ütős lenne ha lenne rajta ágyú, meg ha egy biciklit toló vénember nem száguldana el mellette menet közben.
Én a gyengébbeket(Panther,Panther 2)már rég eladtam,csak az ütőseket tartom meg.Pedig az IS3 elég ütős gép,mi bajod vele? Tegnap valamelyikkel olyan hevesen sikerült harcolni,adott három nap prémiumot.
Nekem a garázsba visszalépéskor szokott lefagyni a legénység frissítésénél,meg egyszer a ping is elment egy csata alatt(999 ms!).Ki is lőttek mert nem tudtam rácélozni az ellenfélre úgy lefagyott,a sziklába lőttem,aztán kilőtt.
Felgyújtom ezt a sz&rt! Ráadásul időnként (persze a legforróbb helyzetekben) a grafika is b&szakodik és el-eltűnik a kép vagy átvált sárgára vagy pirosra 2-3mp-re.
Nekem műszakin kereste az adattáblát az alvázon,mutogattam neki a beütést a váz nyakán meg a blokkon,keresgélte még egy darabig aztán ráhagyta.
Mai nap:
Füvet lenyírtam fél kertben
Trabantom futóműve berohadt, kalapáccsal kell kormányozni, ujjam levertem
Motorom jövő héten lesz, ma megvolt a müszi, de ocsmányirodás befizetgetős nap csak 7főn
Nekem le is fotózták autónál, motornál nem emléxem (de ott ugye megegyezik az alváz-motor száma), de nézték, az biztos (emléxem, hogy diktálta egyik a másiknak)
Nekem novemberben a pözsón húsz percig baszkodtak az alvázszámmal hogy az most kettes vagy hetes.
Motorokon is nézik mindig.
Nekem nézték tavaj augusztusban.