Hali fiatalok
Látom a Húsvét nem fog összejönni a családok békéje miatt:
Jelezzétek akkor mikor lenne jó egy kis összejövetel ?
Blokk csere -vissza --- megy vizsgára !
Ha valakinek van számbeütő készlete vagy tud szerezni pár napra vagy pár órára /Ha közelben lakik/ jelezze legyenszives
Köszi
Üdvölde! Már beköszönnék én is szívesen személyesen a csapatba De nem tudom, lehet ám, hogy a nővérkémék megint oda terveznek élet-halál tétre menő családi "ott kell lenni" ebédet
Az új gumi a jó gumi, ez csak pénzkérdés, ha meg tudod engedni, az a legjobb. Ha nem, akkor jönnek a kompromisszumok de erre a motorra azért fel lehet tenni egy használt jó gumát.
ui: a kigyúrt izomzatúak általában nem az eszükről híresek, de ezt ugyebár ők nem ismerik el (párhuzam: 22-es csapdája, Heller, ismerős?)
Hát amikor én anno domini vettem a paripát, akkor ezek a gumik voltak rajta. Most akkor visszatérünk a gyárihoz. Egyébként a DOT számokkal érdemes foglalkozni vásárlásnál, vagy nem? Azért kicsit dillemmázom, hogy 10k-ért 2007-es, használt, vagy 25k-ért új 14-es.
Mi a gond a testépítés-sakk kombóval? :D Az egyik kizárja a másikat? Ha valaki edz, akkor logikája már nem lehet?
Üdv itt a fiatalok közt
Keskenyebb gumival jobban és könnyebben tudnál kanyarodni, persze "nem néz ki" olyan jól, és ez ugye soxor szempont
Előre a 120-as mindenképp sokallom, hátra szinte mind1 a 140-160, de nagyobbat semmi esetre.
Sziasztok!
Sziasztok!
400-as FZR-re milyen új gumit vennétek? Nekem jelenleg hátul egy 160/60-as Michelin van, elől pedig egy 120/80-as Dunlop virít. Gyárilag 140/60, illetve 110/70 kellene. Nem lenne hátulra túl virsli az a 140 szerintetek? Mennyivel lenne rosszabb kanyarban, feltéve, ha az lenne? Illetve márkát írjatok már még, hogy nektek melyik vált be, illetve melyek azok amelyeket tutira el kell kerülni. Köszi előre is! :)
Feri bátyó! Te már vagy a harmadik talit szervezed idén én meg még be sem indítottam a mocit. Remélem a lelkesedésed megmarad későbbre is, mert szívesen beneveznék egy palacsintázásra én is. Sajnos ezt is ki kell még hagynom.
Èn magától attól az intèzmènytől viszolygok, hogy valamièrt fizessek ami ellopható. Tudomènhogy jó az, de xbox360 at is akkor vettem mikor már otthon is írhattam rá lemezt. Nameg ios-en csak pènzèrt lehetne fenn a revolt, carmageddon, stb.
Ez igaz, de van csomó ingyenes. És minden jobban műxik ezt sajna tapasztalom.
Nekem van mindkettő, az egyiket hetente kell tölteni, a másikat ketnaponta, pedig lassabb, képe rosszabb, gagyibb az egész.
Ja, az egyik 48 volt, a másik meg 160
Látom a Húsvét nem fog összejönni a családok békéje miatt:
Jelezzétek akkor mikor lenne jó egy kis összejövetel ?
Blokk csere -vissza --- megy vizsgára !
Ha valakinek van számbeütő készlete vagy tud szerezni pár napra vagy pár órára /Ha közelben lakik/ jelezze legyenszives
Köszi
Hozzám bármikor lehet jönni csak előtte jelezzétek/hátha éppen csavargok /
ui: a kigyúrt izomzatúak általában nem az eszükről híresek, de ezt ugyebár ők nem ismerik el (párhuzam: 22-es csapdája, Heller, ismerős?)
Mi a gond a testépítés-sakk kombóval? :D Az egyik kizárja a másikat? Ha valaki edz, akkor logikája már nem lehet?
Keskenyebb gumival jobban és könnyebben tudnál kanyarodni, persze "nem néz ki" olyan jól, és ez ugye soxor szempont
Előre a 120-as mindenképp sokallom, hátra szinte mind1 a 140-160, de nagyobbat semmi esetre.
ui: testépítés meg sakk, na ne viccelj
Sziasztok!
400-as FZR-re milyen új gumit vennétek? Nekem jelenleg hátul egy 160/60-as Michelin van, elől pedig egy 120/80-as Dunlop virít. Gyárilag 140/60, illetve 110/70 kellene. Nem lenne hátulra túl virsli az a 140 szerintetek? Mennyivel lenne rosszabb kanyarban, feltéve, ha az lenne? Illetve márkát írjatok már még, hogy nektek melyik vált be, illetve melyek azok amelyeket tutira el kell kerülni. Köszi előre is! :)
Megyek a postára ma feladom
Sajnos ahogy látom a lelkesedés csak bennem van
Sajnos a tali nekem még mindig messze van
A húsvéti talira aki tud jönni, jelezze szombatig mert ugy kel készülnöm
Mikor -hányfő-- meddig ?,
Küldj egy nevet cimet és megy
Bármikor jöhetsz érte ,ha kel
Majd holnap írok, most ipadon vagyok, nem megyek már fel a gépemhez, fürdés, film, alvás.
Valami még függőben, holnap delőtt az is kiderül.
Nekem van mindkettő, az egyiket hetente kell tölteni, a másikat ketnaponta, pedig lassabb, képe rosszabb, gagyibb az egész.
Ja, az egyik 48 volt, a másik meg 160
Ui:
Tom, ma dolgoztam, majd írok. Volt értelme