Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

terv?
Mikor lesz? Kíváncsi vagyok már rá.
Nagy semmi.
19-én lesz itt nálunk motoros tali - csak motorom nincs
Mizu haverek?
10-es számrendszerben?
Sziasztok! Kérdés! A 2LA éa a 3LE Vázszámú sorozat nagyban eltérhet egymástó, úgy értem villák közti távolság a kormány kiflin, segédváz felfogatás hátsó futó mű alkatrészei meg ilyenek? Azt vágom hogy évjáratban nem sitelőőőős! és az idomok sem stimmelnek! Előre is köszi!
Egyébként az utóbbi két mozgalmasabb hétnek köszönhetően újra két számjegyű lett a mérlegre kifejtett terhelési értékem.
Ha jobban belegondolok akkor szekrénysor, ágy, hűtő, számítógép, villanyrezsó, fűtés már van kint, már csak a vizet kéne kivinni (tervezem, mert a későbbiekben ott lesz egy napkollektoros boiler) és teljes lenne az összkomfort.
Na meg a járműparkkal együtt lakhatok.
Mariann kirakott a garázsba?
Megyek (megint) bútort pakolni.
Én 24 éve szerelgetek itthon és nagyon szerettem csinálni úgy 6-8 évvel ezelőttig. Amióta a ház dolgai is itt vannak azóta időm sincs rá igazán, ezért vettem egy "problémamentes" gépet. (GTR)
Jelenleg annyi vele a tennivaló hogy ki kell cserélnem a kormánycsapágyakat és ellenőrizni kell a szelephézagokat (mivel azt még nem tettem meg)
Viszont mire ez készen itt áll a garázsban az mindenestől kb. 800e Ft költséggel jár(t).
reggelt
Tehát később már a megszerzett tudást sem fogom szeretni? Komolyra: Biztosan jó dolog az a tudás, amit megszereztem pl az NSR karburátorának behangolásakor, vagy akármelyik. Meg szeretek is szerelni . De rengeteg idő, meg vesződség ez az egész. Jobb lenne ha lenne pénzem baj mentes gépre, de ez van.
Reggelt!
Ja, ilyesmi. Egy adó
Majd elkérem az asszonytól, ő a Fideszre szavazott, fizesse ő
Jaj bocs, előzményt nem néztem
Nem vagyok már toppon.

Jó éjt!
Szeretek a mának élni. Mert a mától függ a holnap.
Majd 50 év mulva már nem ezt fogod mondani
3 favoritom átnyergelek a med tankokra ráéreztem a tutira
Én imádok szerelni, meg tanulni is ami nem mindig egyszerű dolog
Én azért kevesebbet öregednék pár évvel ha nem lenne ennyi baj velük. Amikor csodálnak az ismerősök hogy milyen jó hogy magam tudom szerelni a motort, csak annyit szoktam mondani h a tudásnak ugyan örülök, de azt, nem szeretem amilyen szenvedések árán kellett megtanulni mindent.