Sziasztok! Kérdés! A 2LA éa a 3LE Vázszámú sorozat nagyban eltérhet egymástó, úgy értem villák közti távolság a kormány kiflin, segédváz felfogatás hátsó futó mű alkatrészei meg ilyenek? Azt vágom hogy évjáratban nem sitelőőőős! és az idomok sem stimmelnek! Előre is köszi!
Ha jobban belegondolok akkor szekrénysor, ágy, hűtő, számítógép, villanyrezsó, fűtés már van kint, már csak a vizet kéne kivinni (tervezem, mert a későbbiekben ott lesz egy napkollektoros boiler) és teljes lenne az összkomfort.
Na meg a járműparkkal együtt lakhatok.
Én 24 éve szerelgetek itthon és nagyon szerettem csinálni úgy 6-8 évvel ezelőttig. Amióta a ház dolgai is itt vannak azóta időm sincs rá igazán, ezért vettem egy "problémamentes" gépet. (GTR)
Jelenleg annyi vele a tennivaló hogy ki kell cserélnem a kormánycsapágyakat és ellenőrizni kell a szelephézagokat (mivel azt még nem tettem meg)
Viszont mire ez készen itt áll a garázsban az mindenestől kb. 800e Ft költséggel jár(t).
Tehát később már a megszerzett tudást sem fogom szeretni? Komolyra: Biztosan jó dolog az a tudás, amit megszereztem pl az NSR karburátorának behangolásakor, vagy akármelyik. Meg szeretek is szerelni . De rengeteg idő, meg vesződség ez az egész. Jobb lenne ha lenne pénzem baj mentes gépre, de ez van.
Én azért kevesebbet öregednék pár évvel ha nem lenne ennyi baj velük. Amikor csodálnak az ismerősök hogy milyen jó hogy magam tudom szerelni a motort, csak annyit szoktam mondani h a tudásnak ugyan örülök, de azt, nem szeretem amilyen szenvedések árán kellett megtanulni mindent.
19-én lesz itt nálunk motoros tali
Ábrus:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na meg a járműparkkal együtt lakhatok.
Jelenleg annyi vele a tennivaló hogy ki kell cserélnem a kormánycsapágyakat és ellenőrizni kell a szelephézagokat (mivel azt még nem tettem meg)
Viszont mire ez készen itt áll a garázsban az mindenestől kb. 800e Ft költséggel jár(t).
Majd elkérem az asszonytól, ő a Fideszre szavazott, fizesse ő
Nem vagyok már toppon.
Jó éjt!