Na jó, én is mekkérdem, mikorra szervezte a kettőnk nyaralását, oszt azon kívül nekem bármikor jo, kivéve aug 2. Fele, akkor családi Adria van. Anyossal-sógorral.
Mit találjak ki, motorom sincs még...
Júni előtt hideg a medence vize, és még az is elég messze.
Majd elmész betegszabira, kérsz beutalót fürdőqrára, és akkor a táppénz ellenőr se tud megbuktatni!
olvasgattam pár fórumot ahol a kezdő IS3asok ugyanígy vélekednek de akik lenyomtak vele 1000 2000 csatát és megtanulták a kezelését azok már nem van kb 250 csatám vele és semmi bajom a műszerrel
De bizony. Amióta mutattátok, azóta én is tudom, csakhogy nem engedtem le azonnal, mivel nincs megint 6 rongyom hirtelen De nem marad benne, ez így nem teccik nekem.
Az asszonnyal már megvan fixre hogy mikor kell menni (július közepe) de a kollégáim is irkálják már be magukat.
Az éjjel ha ráérek ráírok a Martinára hogy hogy viszonyulna egy pár együtt töltendő naphoz.
Nem mumus hanem egy semmirevaló tohonya vánszorgó tetű, egy rakás vashulladék. A sima IS-sel sokkal jobban lehetett haladni mint ezzel a fossal. Lövöldözhetek én bármire vele, annyit ér mint egy nagyobb kavics de ha arra jár egy fagyit nyalogató kisgyerek és hozzám vágja a tölcsért attól qrvaisten hogy felrobban ez a sz&r!
Aztán a szállással meg majd megint úgy járunk hogy szeptemberben akarunk augusztus elejére olcsó szállást találni.
Júni előtt hideg a medence vize, és még az is elég messze.
Majd elmész betegszabira, kérsz beutalót fürdőqrára, és akkor a táppénz ellenőr se tud megbuktatni!
Az éjjel ha ráérek ráírok a Martinára hogy hogy viszonyulna egy pár együtt töltendő naphoz.
Bocs, fiúk, de ez nagyon dedós...
jó éjt
http://youtu.be/C0WUF-3XGFM