Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utálom ezt a mocskos tankot
Akkor neked is
Üdv Mester! Tudtommal műszakin nem nézik a motor és alvázszámot mióta eredetiség vizsga van átíráskor.Nekem a teherkocsimban cseréltem motort,kérdeztem a vizsgabiztos haveromat most mi lesz ,ő mondta müsz. vizsgán nem nézik,azota igy ment át minden évben.
Ő jó?
Csokit nem adnak?
Megyünk együtt? Aranybánya...
de van arany nem csak nekem adott 300at hanem sokmindenkinek
Valóban üzent nekem is tegnap hogy cseréljek passwordot,de aranyról nem volt szó.
Majd szólj, mikor mész az aranyért
Mindenféleképpen meg fogom változtatni nem hagyom ki.
Mindenki változtassa meg a WoT-os jelszavát, mert feltörték az adatbázist, ahol a jelszavakat tárolták. A megnövelt biztonság mellé kaptok 300 aranyat is.

-Soshykin

Nem kamu 300arany itt figyel
Versenypályán versenyívek vannak Nagyon nem, de pöttyen reggelre maga alá.
Nemsemmi Van akkor pár év tapasztalat ott
7000 ft egész napra! Reggel 9-18-ig! Nem nagyon nézik meg a motort, de azért ne nagyon olajozd össze a pályát. Főleg ha pénteken mész, másnap Nehogy azon csusszak el! Vahy legalább a külső íven Menj!
Nekem 4 blokkom van ebből 3-üzemképes
Összerakva
Azta Én egyszer kényszerültem az NSR-en egy ilyen mutatványra, tudom mekkora meló lehet. Mondjuk nekem csak a blokközép volt, váltóval. Mindent át kellett ültetni
Ne vacakolj! Vegyél rá alig használt vágott slickeket, annál jobb úgysincs Csak meleg legyen, mert azzal esőben nem illendő fékezni
Már újra összeraktam
2-év után 3 xra indult.
már ketyeg --ebéd idő alatt hagyom /mert esik az eső -megy a vizpróba
később lesz fotó
Akkor tovább dilemmázom, de sanszos, hogy az új gumikra esik majd a választásom.

Szeretem ezeket a sztereotípiákat. :)
Aztabüdös Mekkora meló Hát sok kitartást kívánok. Sajnos nincs szerelő szaki ismerős, akinek lehetne ilyen szerszám
Ezekre a napokra egyébként kell jegyet venni nem?
Jövő Pénteket lehet bejáttszuk ismerőssel. Bár nekem van egy kis aggályom. Elvileg nem biztos h felengednek, mert egy picit azért ereszti a folyadékokat magából itt-ott