Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy dobj egy 8as recsegőst
(10es)
Amúgy ma arra jöttem rá, hogy ezek az öreg motorok pont azért jók mert mindegyik más és más, lehet hülyén hangzik de ismerni kell
Egy szalonmotorral mit kezdenék? Minden a helyén, kötelező szervíz...
Lehet azt se tudnám mi az a 10ws villás...
Az öreg karbi átok tud lenni.
Tipikus kis herceg Ennek a motornak soha semmi nem elég jó
A Simson akkor pörgött önkívületi állapotban amikor a szimeringnél fals levegőt szívott. Lehet ám h itt is a tömítések vannak bajban.
Jólvanna, én meg csak viccelek
A legrosszabb mikor hülyének néznek miatta az utcán vagy csak szimplán nem értik miért nem merem elengedni a gázt
Nekem pl a súbertűnél képes a disznaja kicsit átszívni. Talán kopás, vagy pont az a tömítés, amit el akartam intézni.
És ha több benzint kap? Akkor attól pöröghet jobban. Hidegen meg azért nem, mert a hideg hengerfal elviszi a plusz benzint.
Jóvanna, mondtam h nem analfabétának nézlek
Ezzel kezdtem hogy induláskor nincs baj, nem tudom lejjebb venni az alapjáratot mert akkor meg hidegen lefullad. Ezt csak melegen csinálja, nem rendszeresen, de elég sűrűn.
Akkor pedig MELEG HATÁSÁRA VALAMI KICSIT SZORUL
És ha kicsit lejjebb veszed az alapjáratot?
Ábrus nem mondott semmit? Sztem várd meg,hátha tud valami okosságot rá.
Benzinszint jó? Azt vágod, hol kell lennie? Csak azért kérdem, mert nem egyszerű.
Amúgy be van állítva minden
Mitől kellene felpörögnie ha el van engedve a gáz? Alapjáratonn kellene zümmögni, nem sikítozni 3ezres fordulaton...
AZ az nem kel de ha falsot kap -és akkor pörög fel
Nem. dehogy. A benzinszint pont az alsó tartományban számít. Azért nem ejti a fordulatot, mert kevész a benzin. Aztán olyan 4000-től már a membránház diktál. Legalábbis így tudom
Pont akkor kel neki felpörögni-- nincs terhelés
Köszönöm a közreműködést.Elérhető vagyok a fórumon ill. meg is hirdettem itt a gépet ott van telefonszám is,de természetesen elsőbbséget élveztek ti az ügyben.Köszönök mindent.
Hali
Április 10-ig kel jelezni .
De attól üresben még vissza kéne engednie a gázt...