Maradt pár alkatrészem, FZR 1000 Exup, vihető golyóért*
Komplett hátulja (segédváz, sárvédő, lámpa, ülés, lábtartók) = 2 golyó
Két hátsó oldalsó meg a vége műanyag elem = 1 golyó
Újszerű R6 kipuff, gyári (az átmérője az Exupé, átalakítva úgy, hogy csak fel kell tenni, kb. 5000 km-t futott) = 2 golyó
Nálam meg a barma damilossal nyírja az udvarán a gazt és állandóan összeb&ssza a házunk falát, csak úgy csattognak a kavicsok és salakdarabok a nemesvakolaton. (párszor szóltam már neki hogy mennyen az annyába de nem fogja a dolgot)
Azt várom hogy mikor qrja be a spájz vagy a fürdőszobaablakot mert akkor valószínűleg agresszívvá válok.
Olyan áldott jó szomszédom van hogy lenyírta a füvet az udvarban.
Még a motoromat is arrább tolta hogy szálljon rá a por, meg fel is borította nagy igyekezetében. Jobb oldali index, tükör kuka...Itt ültem a lakásban de baszott szólni hogy segítsek, csak a zajra mentem ki.....
Komplett hátulja (segédváz, sárvédő, lámpa, ülés, lábtartók) = 2 golyó
Két hátsó oldalsó meg a vége műanyag elem = 1 golyó
Újszerű R6 kipuff, gyári (az átmérője az Exupé, átalakítva úgy, hogy csak fel kell tenni, kb. 5000 km-t futott) = 2 golyó
*golyó: 1L-es Unicum
http://youtu.be/jw2mRSVEaFI
Azt várom hogy mikor qrja be a spájz vagy a fürdőszobaablakot mert akkor valószínűleg agresszívvá válok.
Még a motoromat is arrább tolta hogy szálljon rá a por, meg fel is borította nagy igyekezetében. Jobb oldali index, tükör kuka...Itt ültem a lakásban de baszott szólni hogy segítsek, csak a zajra mentem ki.....
Én meg csináltam egy videót,ahogy mentem egy kört a Frével.
Szép hétvégét.
Ki megy holnap Tökölődni?
Számbeütő még mindig kellene !
Az 500-om jobban megy mint a 600 -om
Tankos jó estét mindenkinek!