Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig lehet hogy használna.
Nincs rá szükség. Épp elég olvasni a tankos kalandokat.
Akkor nyugodt lehetsz, a megfelelő embertől vetted. Ez még ahhoz is hülye hogy átcsúsztassa a gépet műszakin, nemhogy megtekerje a km-órát.
Inkább elvonási,hiányzik neki az R12-füstje.
Egyre biztosabb vagyok benne hogy csövi mostanában szív valami tudatmódosítót.
Megbukott a motorom a müszin Mondtam annak a faxnak, hogy a háccsó guma xar, le is alkudtuk, de megpróbálta
Szerencsére pont tudtam itt venni potom pénzért egy Michelin Anakee III-t, 2012-est, oldalán szőrös, középen épp elfogadható, remélem, ezzel nem baxxák ki.
Ábrus ledobta fél agyáról a gépszíjjat.
Na azér!
Nehogymár egy ilyen öreg veterán ne tudja hogy a cső melyik végén jön ki a lövedék és fordítva töltse be az ágyút!
Át kell nevezni a fájlt .T34 nek akkor biztos lejátsza.
Én figyelem Guggolás 4-es szint, fekvő 6-os Girls, cheat meg 1000 game az asztalon
Nekem is volt ilyen hirtelen halál,a Siegfried vonalon,felmentem a domboldalra,egyszerre hárman rám lőttek,mehettem zuhanyozni.
Amúgy ez pont egy tökjó menet volt. 48mp-ig éltem.
Rendben,már rájöttem,öregember nem gyorsvonat.
Mer így tökéletesen működik.
Figyeled a lényeget?
Akkor társítani kell hozzá a játékot, kezdem sejteni.Miért nem csinálták valami szabványos video kiterjesztésbe?
Mitmédia? A wotnak kell elindulnia és lejátszani.
Nem indul el,mert wot kiterjesztés,nem ismeri a média lejátszó.
kilépsz a játékból teljesen megkeresed a mentést és simán ráklikelsz 2x és magától elindul
Hová lett a fél agyad?
Replay mappa és katt kétszer a megnézendő menetre. (a játékból ki kell lépni)
Nekem meg neem
Te Pupu,azt tudom hogy az utolsó csatámat rögzíti a játék,de hogy tudom visszanézni?A játékban nem találtam video replay opciót.
Valamelyik nap én is olyan jól küzdöttem hogy nem is nyúltam hozzá 3 napig.