Itt is volt gurulás. Sokan mentek,de én nem vagyok híve a tömeges motorozásnak,mert van mindig egy pár barom,aki miatt a baj van.
Két napja történt,hogy egy hülye faszkalap motoros jobbról előzve az autósort elütötte a női magyar bajnok kerékpárost,akinek bokatörése lett. Remélem az a pöcsfej sem úszta meg épp bőrrel.
Hegyi Országos bajnokság! Elsőre elég durva verseny. A korcsoportjában 6. lett. A nőknél összetetben pedig a 11. Itt volt a krémje a magyar mezőnynek. 1 hónapja bringázik a kislány.
Amikor itt volt a szomszéd faluban akkor én simán átgurultam a robogóval. Kérdezték is hogy miért nem a Frézivel jöttem, én meg csak néztem hogy 6km-re?
-De hát ez egy motoros találkozó!
-És akkor a sok helybeli akik gyalog sétáltak ki azoknak tilos?
-
7főn újrázik, aztán ocsmányiroda, és kész. Most volt itt az ember a háccsó gumiért. Sztem csüt megyek érte, mert pesten leszek keddtöl.
Pénteken meg helyi motoros tali
Két napja történt,hogy egy hülye faszkalap motoros jobbról előzve az autósort elütötte a női magyar bajnok kerékpárost,akinek bokatörése lett. Remélem az a pöcsfej sem úszta meg épp bőrrel.
Megjöttünk a Bogi kislányom első versenyéről!
Hegyi Országos bajnokság! Elsőre elég durva verseny. A korcsoportjában 6. lett. A nőknél összetetben pedig a 11. Itt volt a krémje a magyar mezőnynek. 1 hónapja bringázik a kislány.
-De hát ez egy motoros találkozó!
-És akkor a sok helybeli akik gyalog sétáltak ki azoknak tilos?
-
Megígértem a lányomnak, hogy kiviszem, mert lesznek ott srácok a haveri körből.
Pénteken meg helyi motoros tali