Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gond, bárhol megeshet. Megfúrom oldalról és kap két reteszcsavart.
Ezek a lég-olajos blokkok mennyit mehetnek el?
Nekem is tetszik,hagyományos formavilág nagyon bejövős.

Nem szoktak szart hozni pedig.
Azért küzdöttem ennyit a Francia vonallal.
29e km.
Egyedi túraülés és csomagtartórendszerrel.
Nálam a "gyönyörű és simán venném" kategória élmezőnye.
Igazi motor igazi motorosoknak.
utálom a táras szart
Ja, képek:
Akron márkájú szilentet ne nagyon vegyen senki, nem valami jó minőség. (többen panaszkodtak már rá)
Ez az ami februárban került be a Franciásan lezser rendezettségű motortérbe. (ami nem olyan laboratórium tisztaságú mint a tiéd )
Már kétszer visszanyomtam a helyére de mindig "lemászott" így valami komolyabb beavatkozást kell eszközölnöm. (ez az amit Pécsen vettem)
Nekem ugye a Francia és az Orosz vonal megy párhuzamosan (bár az IS3-mal eggyel előrébb vagyok de nemsokára meglesz az AMX 50-100 )
Az Rhm már régi haragosom, ha van rá lehetőség és nem egy profi kezeli akkor szívesen vadászom rá mert elég sérülékeny. (tegnap is leselejteztem párat az is3-mal és az AMX445-tel )
Mi itt a gond?
Nem nem, waffentrógerről megyen tovább és kipótoljuk
Mondom 6 fő, a tigrisben 5-en ülnek.
Majd a tigris 1 ről átképzem őket
Kövi az lesz folyamatosan ültettem át őket jó kis ütős gép ez
A legénységet is álcára gyúrjad
Én most fejeztem be és vettem meg az utódját, csak annak már 6 fős a legénysége, nem lehet simán továbbvinni.
Ez hivatalosan páncélvadász,de forog az ágyúja,felér egy nehéz tankkal,és hatalmasat sebez.
Ha mindhárom generátor vezeték közt ugyanakkora ellenállást mérsz(+-5%)akkor jó az csak nagyobb teljesítményű.Hogy a fesszabályzó elbír e vele,az más kérdés.Mivel tipushiba a Yamahánál hogy a fesszabályzót alá tervezték,én a saját szabályzójával együtt cserélném,ha megvan hozzá.
Sziasztok.Mennyire lehet felhasználni egy fzs 600 alkatrészeit egy fzr 600 hoz?
A generátorra gondolok.Mert a saját ami benne van az igaz,hogy nem menet szakadásos és nem zárlatos,de az ellenállása kisebb mint a service manual-ban van.
Válaszokat k�
Ábrus ilyen kő nem IS3
van valahol a cuccaim között még a honvédségtől loptam el a sajátom