Akron márkájú szilentet ne nagyon vegyen senki, nem valami jó minőség. (többen panaszkodtak már rá)
Ez az ami februárban került be a Franciásan lezser rendezettségű motortérbe. (ami nem olyan laboratórium tisztaságú mint a tiéd )
Már kétszer visszanyomtam a helyére de mindig "lemászott" így valami komolyabb beavatkozást kell eszközölnöm. (ez az amit Pécsen vettem)
Nekem ugye a Francia és az Orosz vonal megy párhuzamosan (bár az IS3-mal eggyel előrébb vagyok de nemsokára meglesz az AMX 50-100 )
Az Rhm már régi haragosom, ha van rá lehetőség és nem egy profi kezeli akkor szívesen vadászom rá mert elég sérülékeny. (tegnap is leselejteztem párat az is3-mal és az AMX445-tel )
Ha mindhárom generátor vezeték közt ugyanakkora ellenállást mérsz(+-5%)akkor jó az csak nagyobb teljesítményű.Hogy a fesszabályzó elbír e vele,az más kérdés.Mivel tipushiba a Yamahánál hogy a fesszabályzót alá tervezték,én a saját szabályzójával együtt cserélném,ha megvan hozzá.
Sziasztok.Mennyire lehet felhasználni egy fzs 600 alkatrészeit egy fzr 600 hoz?
A generátorra gondolok.Mert a saját ami benne van az igaz,hogy nem menet szakadásos és nem zárlatos,de az ellenállása kisebb mint a service manual-ban van.
Válaszokat k�
Nem szoktak szart hozni pedig.
Egyedi túraülés és csomagtartórendszerrel.
Igazi motor igazi motorosoknak.
Ez az ami februárban került be a Franciásan lezser rendezettségű motortérbe.
Már kétszer visszanyomtam a helyére de mindig "lemászott" így valami komolyabb beavatkozást kell eszközölnöm. (ez az amit Pécsen vettem)
Ezek milyenek?
Az Rhm már régi haragosom, ha van rá lehetőség és nem egy profi kezeli akkor szívesen vadászom rá mert elég sérülékeny. (tegnap is leselejteztem párat az is3-mal és az AMX445-tel
Én most fejeztem be és vettem meg az utódját, csak annak már 6 fős a legénysége, nem lehet simán továbbvinni.
A generátorra gondolok.Mert a saját ami benne van az igaz,hogy nem menet szakadásos és nem zárlatos,de az ellenállása kisebb mint a service manual-ban van.
Válaszokat k�