Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos ha nagyon sok negatívum ér egyhuzamban, akkor előjön néha ez a hideg, nyers stílusom, amit még én is utálok, de küzdök ellene

Én is úgy gondolom, hogy semmiről nem késtem még le, mindennek eljön a maga ideje. Csak amikor az ember látja maga körül az eféle boldogságbombákat, akkor ő is szeretne belőle

Na, de vissza két lábbal a földre
Ugye- ugye. Gondoltam én, hogy a múltkor nem volt igazán őszinte a hozzászólásod egy rosz nap rossz élmény hozta ki belőled. Ezekkel az érzésekkel gondolatokkal sokkal jobban tud azonosulni mindeki. Igazad van abban, hogy felelőtlenül nem vágnál bele viszont amit én is bánok, hogy ilyen sokáig vártam az elsővel. Abban bíztam, hogy majd biztos jobb lesz minden de 5 évvel ezelőtt sem volt rosszabb a helyzetem mint most, vagy inkább úgy is mondhatnám , hogy most sem jobb mint 5 éve. De 26 évesen még semmiről nem késtél le.
Ez nekem is kéne nyomatékos nagy blokk
Majd eljön az idő, ha el kell jönnie
Meg hát... Nem csak én kellek hozzá
Az még nem vészes, mi is 28ak voltunk az elsőnél. De sokat már nem tökölhecc
Igaz szavak
Igen, részben az. Mert olyan, hogy minden megvan, sose lesz, max ha nyerek a lottón.
Viszont a semmire sem szerencsés gyereket vállalni.
Idén még csak 26 leszek. Egy pár év még belefér (szerintem)
Ez egy hülyeség. Az idő megy, késöbb már hiába akarod másképp
Nem kevésbé, semennyire

Végülis nagy gyerek, csak kevésbé nevelhető
Gondolom, akkor neked is könnyű szülés volt mint nekem
De már van egy, csak ő már kevésbé törékeny
ja, nekem is ezt mondja az asszony, nekem zuhannyal cigivel öt perc, ő meg szenved vele 9 hónapig
Szerintem megjön
Hátha megjönne tőle az ihlet
Ezen még sose gondolkoztam Gondolom jobban lehet benne levegőt kapni
nem nekem ilyen kell
Jaszi Te mint nagy crossenduróqvados a cross sisaknak miért ilyen a kialakítása gondolok itt a nagy pofarészre
Bár még nem volt benne részem, de gondolom
Én még várok vele, iszonyat felelősség és amíg nem tudok neki megteremteni mindent addig nem merem bevállalni
Drz-m van eladó
kell 1 ilyen
Lejössz, kezedbe adom Elől hangos, hátul szagos, középen meg törékeny
Ideje elkezdeni Nincs nagyobb élmény. Az életemben egy dolgot sajnálok, hogy 29 évesen született a fiam. Ha tudom hogy ez ekkora "flash" akkor hamarabb bevállaltam volna. És ezért is jött most a harmadik mert nem tudok eléggé betelni velük.

Erről ez jutott eszembe

http://youtu.be/xJQKufQ4dx4