Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üsd be a keresőbe a kutyacsont szót,kidob egy rakás hozzászólást.Van fotóval ilusztrált is, hála Pupunak.
Pedig az egy vicces állat szerintem tök jó fej
nekem is jöhet egy. itt is fér. de ide csak olyan amék nem nő nagyra.
Multkor venni akartam egy Lámát de Kinga nem engedte
Nekem ithonra kéne egy kis elefánt Itt van hely elférne bőven
Kicsit ingerült vagyok, mert villanyt szereltem egész nap. Pont a xar részét, csövezést. De szinte kész a lakás.
Akkor Sanyival kézenfogva jöttök, oszt elefánt mellé állítalak titeket
üdv! azt szeretném megkérdezni tőled hogy miként és milyen alkatrészt használtál az fzr hátsó részének a kiemeléséhez?
Ok köszönjük a lehetőséget!
Ja, szasztok

A ló ronda, nagy test, pipaszár lábakon, hosszú fel, oldalt szemek
Sose értettem, mért rajonganak érte...
Egyedül a nagymacska félék teccenek, meg a maci.
Nem jártam még a Bp-i állatkerteben,nálunk meg nincs. A lovak nagyon aranyosak, tök jófej,inteligens állatok,de tekintélyt parancsolóak.
Nekem is a kedvencem de nekem még nem sikerült mellette állnom
Ez tény
Mert félsz, hogy rádlép
Engem már annyiszor csíptek, rúgtak, ökleltek, haraptak, hogy már néha a saját állataimtól is megijedek
Na, akkor ha erre jártok és lesz időtök, szólsz, és beviszlek titeket kötelező elefántnézőbe
Nem jártál mèg állatkertben
Óh pedig a lovak de szèpek.
Ahogy hazafelè jövök van egy legelő ès egy musztáng mintás pici-paci legelèszik ott. Szèp nagyon.
Egyébként nagyon szeretem az állatokat,sokkal többre tartom őket,mint sok embert.
Én még a lovaktól is parázok. Élőben még nem láttam elefántot.
Egyébként az elefánt az egyik legértelmesebb állat.
Még ha nem is sok ideig, de volt alkalmam velük dolgozni. Mikor ott állsz mellette, belenézel a szemébe és átgondolod az egész életed
Amúgy az egyik nagy kedvencem.
Pirinyó dumbó nem bántani Tomi.
Akkor a csavaros lábad?
Nem volt eltörve a bokám mèg sose.
Nem, csak az elefánt is egy vadállat, és ha betorzul, nagyon csúnyán tud viselkedni.