Pedig kicsit benézhetne Thomas,volt neki egy gyári dobja 600-hoz,Pupu azt is elhoztátok tőle,vagy az ottmaradt?Gyuszkónak kéne,mert a műszakin kötözködött a vizsgabiztos.Hogy a fene vinné el.
Valaki nemrég Thomast említette.
A legutolsó infó az volt róla hogy határozatlan időre beállt medvének Erdélyben. Viselkedése nem meglepő mivel köztudott hogy a mackók kedvelik az édeset.
Kinga még nem döntött hogy orvosért menjen vagy beálljon őzikének.
Mivel láttuk hogy ultrabéna (noob master )így már az is eredmény volt hogy megértette amikor írtam neki hogy "menj körbe" mert akkor csak nem találják el, de az ökör csak megállt 96%-nál hogy fejbecsapják
Én arra gyanakszom hogy négyezer menettel nem lehet valaki ennyire béna, szerintem apa kisfia hadvezérkedett apa IS6-osával.(mer az ájja a skulót )
Ahogy forgolódott ott a foglalókörben hát nekem is elöntötte az agyam a szar majdnem full hp 2 arty ellen és nem megy nekik hanem vár
megvan a T-44 kifarmolom a T54et nemsoká
Megkentem csapágyragasztóval de nem nagyon bíztam benne mert puha műanyag a belseje és nem hinném hogy stabilan hozzákötne.
Kapott két csavart mert apám szerint "legyen biztos"
Szóval így néz ki a pözsó splashguard.
Az olaj nem érdekes (a főtengelyszimering csere előtt szivárgott) de az a tetves rohadék munkahelyi nyestcsalád az életével fizet az Qrvaisten!
Eddig "csak" összeugrálták mindenkinek a kocsiját de ez már tényleg sok!
Helló.A saját generátor ami benne van jelenleg mindhárom fázison ugyanaz az érték.Most vissza raktam az eredeti szabályzót is ami annak idején cseréltem mert forrt a régi aksim,és max fordulaton is 14.4 -et ad át az aksinak.Akkor lehet nincs is gond vele?Amúgy a szabályzón lévő számoknak van-e jelentése?Mert a gyárin sh629A-12 míg amit vettem meg sh569A-12 volt ráírva.
A legutolsó infó az volt róla hogy határozatlan időre beállt medvének Erdélyben. Viselkedése nem meglepő mivel köztudott hogy a mackók kedvelik az édeset.
Kinga még nem döntött hogy orvosért menjen vagy beálljon őzikének.
Én arra gyanakszom hogy négyezer menettel nem lehet valaki ennyire béna, szerintem apa kisfia hadvezérkedett apa IS6-osával.(mer az ájja a skulót
megvan a T-44 kifarmolom a T54et nemsoká
Azt meg nem szeretném,hogy álljon.
Eladóvá vált szeretett FZR600-om!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600_3he-7146675
Ha esetleg valaki most venne motort.
Üdv.:Viktor!
Kapott két csavart mert apám szerint "legyen biztos"
Az olaj nem érdekes (a főtengelyszimering csere előtt szivárgott) de az a tetves rohadék munkahelyi nyestcsalád az életével fizet az Qrvaisten!
Eddig "csak" összeugrálták mindenkinek a kocsiját de ez már tényleg sok!
Pontosan az a kis idom repült el,ami a hátsó lámpa felett van,az kellene.Szín mindegy,majd átfújom :D