Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kell a miénkbe 2La motorkód
Légszűrő HFA 4603
HF 401
Lehet,nekem nem volt még V2. De sztem a Fré ezt helyből átugorja minden tekintetben.
Őszintén én a többi motoromba mindig Motul olajat raktam. Vagyis a DR 500-ba és a KLR 600-ba, azokkal nem volt semmi baj. Volt rövid ideig egy FZR 600-asom de az tényleg olyan rövid ideig volt nálam hálistennek hogy nem kellett olajat cserélnem benne.
Viszont akitől vettem az FZ-t az azt mondta hogy más viszkozitású olajakat (bele értve a gyárit is) gyorsan eszik, és hogy ő Castrol-ozott mindig.
De akkor én is valószínűleg maradok a Castrol-nál és a 20W50-nél :)
nemtudjátok véletlen fejből hiflofiltro-ból melyik olajszűrő kell az 1000-hez?
sziasztok
20w 50,és azon belül már a Te döntésed. Én személy szerint Castrol Act evo gp 20w-50-et rakok a gépbe,de van számos márka még aminek van ez a viszkozitású olaja.
Lehet hogy hülyeséget beszéleg, de a V blokkos gépek lóerőre gyengébbek mint a sor 4-esek... viszont állítólag nyomatékosabbak. :)
Csak egy példa az FZ 750 és a VF 750 összehasonlítása

http://www.fz750.it/content/sp...
Köszi Sanyi. Akkor ilyet nézek Logitech M310.
:D észrevettem hogy itt mindig zajlik az élet :D csak én pl facebook-on próbáltam először FZ-s embereket keresni :D utána ajánlották ezt a fórumot :)
Amúgy ha már itt tartunk... nem tudja valaki hogy a kuplungba pontosan milyen olaj lenne az ideális? :)
Esetleg valaki tudna nekem tanácsot adni hogy milyen olajakat szeret az FZ? Mert azt hallottam hogy a legjobb a Castrol 20W50 árványi motorolaj a legjobb neki. :)
optikai asszem így hívják.
Nem görgős,de nem is világít semmi az alján. Megmondom őszintén,nem tudom.
És ez infrás vagy görgős?
2,4 Ghz en működő rádiós egér. Nekem bejött. A lényeg hogy ilyen nevenincset ne vegyél,mert 2db ment vissza gariba,és akkor választottam ezt. 3 év garit kaptam rá.
Hali
Csatlakoztam, de itt többször vagyunk az az észrevételem
Akkor neked jobb a tapasztalatod mert nekem 1hét amit birtak /-igaz éjjel nappal ment /nem győzem elemmel
https://www.facebook.com/750ge...

Ha esetleg valaki úgy gondolná hogy ne csak itt, hanem Facebook-on is felépítsük a közösséget...
Pálinkás? Szép motorozási napot

Ez nem kocsma
Az tök jó. Bluetooth os ez?
1db ceruza, rádiós egér,és még a konyhából is műxik panelen keresztül. Voltál már itt,kb tudod milyen messze van. A lépcsőházba nem akartam már kimenni.
Hány elem kell bele és milyen messziről viszi?
Ilyen.
Grat hozzá ,
Sok időd van rá --majd belejössz.