Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaszi!
Nem ismered véletlenül?
http://www.carlosdesign.hu/
nem nem, nem az
Nem volt túl bőbeszédű.
Mi bajod volt a strúmás mackómmal
Zsoltinak: Ők azok.
Töknindegy.
kordurás farmer? kevláros farmer nem?
Én is utáltam. ( honvédséggel együtt)
Terepszínű cuccot meg akkor vennék fel ha vadászni mennék de arra meg szintén nem vagyok hajlandó.
Viszont az a kordurás farmer nem hangzik rosszul.
Zsótinak
DTKTurbó KFT és bruttyó 110 volt számlára, 15ekm/6hó garanciát adtak rá. Ők azok reggel beszéltem a nővel, utaltam, és másnap délben a kezemben volt a cucc.
Amikor én harcoltam, akkor még csak egyszínű ződ volt és nem szívesen hordtam
Voltam katona és szívesen hordtam
Tudom láttam csak kicsi volt rám
Amikor ismerősnek a kis Skodán két év alatt tönkrement a váltó,és két millióért akarták kicserélni,inkább vett egy újat.Mondtam neki hülye vagy,vettél volna egy töröttet fél milláért,és lett volna más tartalék alkatrészed is.Sokszor úgy érzem hülyének nézik az embert.
Üdvölet mindenkinek! Ugyan rohanászás van, de azért beköszönök, Legyen szép napotok!
Ezért sincs kocsim.
Szóljatok Jaszinak,ha terepmintás cucc kell.Egyébként military boltban olcsóbb,és ott is van erősített verzió.
Ez motoros nadrág nem katonai más mint amit a bakák hordanak csak a színe olyan. De kinek mi tetszik, nekem pl az a kezeslábas rikító sokszínű motoros bohócruha nem tetszik.
Nem tudom, mért vagytok felizgulva erre a terepmintás cuccra, 1) sztem ronda, 2) ha bevonulnátok katonának, megnézném, mennyire szívesen hordanátok
Bármelyik laktanyából kis ismeretséggel lehet szerezni 1 liter páleszért.

Vagy mint a Showder klubban, "láthatatlansági" ruhában szeretnétek motorozni?
Szemezgetek én is terepmintás motoros nadrággal...
Börzén volt cordura protektoros xxl-es alig használt 15 ért, de van itt is.
Gyulám, nem nagyon vagy képben az autójavítás árakkal
Márkaszervizben 500-at kellett volna ezért fizetnem.
Az autózás manapság drága mulaccság
már nem lehet kapni futtatták, talán külföldről még be lehet szerezni, bár már ott sincs belőle ahol a legutóbb néztem link
Szerintem nem volt az olyan drága. A kis fiesta futómű rendberakása (lengèscsillapító nem lett cserèlve) 48 e Ft volt. Az ótó sose olcsó. Ameg egy BMW
Felújítás. Odaadta a rosszat és kapott egy jót