Most a lépfenés dolog miatt nagyon felfújták ezt az egészet, amúgy semmi gáz nincs ott (szerintem). Csak emiatt felkapta az egészet a média, ezért van ebből ekkora cirkusz.
Ha most elkezdeném sorolni, hogy mi döglött meg a pesti kertben az elmúlt 1 hónapban, fognánk a fejünket
Senki nem beszélt gyilkolászásról... Ez kérlek, nyest eltávolítás tudományos módon
Nem, a kutyaszart nem eszi meg de sok helyről hallottam már, hogy ahol kutyaszagot érez, ott nem szeret lenni Ez nem tudon mennyire igaz, nekem még nem volt nyesttel afférom. De ha egyszer lesz, tuti csörögni fog a seggük a sörétestől
Van még egy lehetőség, a csapda, amit továbbra is tudnék szerezni, de fingom nincs hogy milyen verzióban tudnám eljuttatni
A szurikáta pedig egy nagyon alattomos kis állat és nagyot harap (ez már tapasztalat)
Még mielőtt gyilkosnak lennék bélyegezve: kimondottan szeretem az állatokat, persze vannak kivételek.
Pl. ha nem rág meg semmit, nem agresszív és nem hordja el az autómat (vagy mást) darabonként (vagy egyben) akkor nincs velük bajom. (és nem bűzlik mint a dög mert méjszígínség ván) Őket pl. kimondottan kedvelem.
kicsit macerásabb a közlekedés, de ennyi.
Amúgy nem vagyok elefántsétáltatás párti
az elefántok viszont sétáltak !
Most az elefántok sétálgattak vagy te?
Vagy te az elefántokkal?
Nem mind1!
Tegnap elefántok sétálgattam a belvárosba.
Ha most elkezdeném sorolni, hogy mi döglött meg a pesti kertben az elmúlt 1 hónapban, fognánk a fejünket
Nem, a kutyaszart nem eszi meg
Van még egy lehetőség, a csapda, amit továbbra is tudnék szerezni, de fingom nincs hogy milyen verzióban tudnám eljuttatni
A szurikáta pedig egy nagyon alattomos kis állat és nagyot harap (ez már tapasztalat)
Pl. ha nem rág meg semmit, nem agresszív és nem hordja el az autómat (vagy mást) darabonként (vagy egyben) akkor nincs velük bajom. (és nem bűzlik mint a dög mert méjszígínség ván)
Őket pl. kimondottan kedvelem.