Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imet 2400ft
Andika!
Én is a napokban gondolkodtam ezen a kis védőn... Hol rendelted és mennyibe volt?
Sziasztok!
Jaa.
De csak viccelgetek ám, nem megsértődni!
Ma gyereknap volt

De amikor kinyitottam a csomagot és megláttam, hogy gyorskötözővel kell felraknom, azt hittem sírva fakadok
Nem a garázsban lavírozok vele, hanem a szobában
Igaz, nem az ezredessel, hanem a kistesójával, nekem is 600asom van
(De apa gépét is néha ellopom)
Gondolom nem gond akkor a garázsban lavirozni vele!
Nekem sok az 1000,igazából 4t-böl ha lenne alkatrész egy 400-assal beértem volna.Nekem a 2t a nagy szerelem!Azért kellett az FZR mert a szerelem drága és illékony,és baromira eszi a Castrol power recing1-et.
Már írtam neki mailt, de nem válaszolt, én meg nem könyörgök senkinek
Ha nem kell a pénzem, akkor nem kell
Én kb 162cm vagyok és 48kg és nekem se nagy az ezredes
Robertgida fènyező. Ha csak fèny kell ne erbrássoltass mee drága lesz.
Ezért kellet egy 4t!
8,5liter ha tolom!
12 ha kicsit adok neki.De e-fölé még nem mentem!De csak mert nem vagyok Rossi!
Amugy volt 70le-s Tzr-is a 3xv tipusuak közül az utolsók talán a 75 öt is ütöték!
Azért nem 1000 mert 165 cm vagyok és az már nagy!
Ja meg egyes 50-es robikért többet kérnek mint ezért az FZR-ért!
Eztet sasold 3 nap 0 arany És 6 nap 500arany
nem vitázok, csak töltöm az időt
A TZR-re mindenütt 50 lovat írnak (van, ahol csak 45-öt) és dry weight 136kg, az ugyi feltöltve lesz 150 is, ugyanígy a FZR az 200.

Egyébként én inkább megtartanék egy 250 TZR-t, mint egy 600-ast, (mert ha már 600, akkor legyen inkább 1000) a TZR különlegesebb.
Bár a fogyasztása biztos szép, meg túrázni nem lehet vele
63-az és nem 50,de részben igazad van,nem gyepáltam de azért volt egy-két 11ezer.A nyomatéka valóban jó csak 200kg-ot kell mozgatnia a Tzr meg vaságyastól is csak 130kg.De mint írtam az FZR még nincs felélezve.A futómü volt a legborzasztóbb mivel a TZR-en oda-vissza csilapitást is lehet állitani és sokkal stabilabb nagy tempónál!
Ja, biztos megfogná, az egyik 50LE, a másik meg 90. A forgatónyomatéka meg a duplája.
Szóval ha úgy érzed, akkor azzal a 600-al valami gond van, vagy nem forgattad 6000 fölé
Köszönöm!
fzr 600 genesis
Gratulálok hozzá jól néz ki, mekkora ez?
Végre itthon van!
Kicsit öreg,kicsit kopott,kicsit nem jó az alapjárat!
De nagyon az enyém!Fostam tőle,pedig nem kellet volna!Az mondjuk meglepet,hogy a TZR megfogná úgy 150-160-ig.Persze még gatyába kell rázni a karbikat meg a fékeket meg a futómüvet is!De minden meglesz idövel!
Majd szeretném megcsináltatni a 600ast (miután letudtam a kötelező köröket), de semmi extrát nem szeretnék, csak a gyári színét.
Egyelőre csak informálódom, mert eddig ajánlottak már olyat is, akitől hülyét kaptam azonnal
Azt ő tudná megmondani, de ha jól emlékszem komplett idomszett, egyedi elképzelés alapján 70 körül áll meg. Semmit sem matricáz, mindent fúj. Az előző vasamat is ő fújta, az újat is ő fújta, a sisakom is az ő munkája, jelenleg is tele van melóval. Ügyeskezű srác
Tényleg?
Tudsz valami infót mondani arról, hogy kb milyen áron dolgozik?
De. Az egyik legjobb spanom