Gondolom nem gond akkor a garázsban lavirozni vele!
Nekem sok az 1000,igazából 4t-böl ha lenne alkatrész egy 400-assal beértem volna.Nekem a 2t a nagy szerelem!Azért kellett az FZR mert a szerelem drága és illékony,és baromira eszi a Castrol power recing1-et.
Ezért kellet egy 4t!
8,5liter ha tolom!
12 ha kicsit adok neki.De e-fölé még nem mentem!De csak mert nem vagyok Rossi!
Amugy volt 70le-s Tzr-is a 3xv tipusuak közül az utolsók talán a 75 öt is ütöték!
Azért nem 1000 mert 165 cm vagyok és az már nagy!
Ja meg egyes 50-es robikért többet kérnek mint ezért az FZR-ért!
nem vitázok, csak töltöm az időt
A TZR-re mindenütt 50 lovat írnak (van, ahol csak 45-öt) és dry weight 136kg, az ugyi feltöltve lesz 150 is, ugyanígy a FZR az 200.
Egyébként én inkább megtartanék egy 250 TZR-t, mint egy 600-ast, (mert ha már 600, akkor legyen inkább 1000) a TZR különlegesebb.
Bár a fogyasztása biztos szép, meg túrázni nem lehet vele
63-az és nem 50,de részben igazad van,nem gyepáltam de azért volt egy-két 11ezer.A nyomatéka valóban jó csak 200kg-ot kell mozgatnia a Tzr meg vaságyastól is csak 130kg.De mint írtam az FZR még nincs felélezve.A futómü volt a legborzasztóbb mivel a TZR-en oda-vissza csilapitást is lehet állitani és sokkal stabilabb nagy tempónál!
Ja, biztos megfogná, az egyik 50LE, a másik meg 90. A forgatónyomatéka meg a duplája.
Szóval ha úgy érzed, akkor azzal a 600-al valami gond van, vagy nem forgattad 6000 fölé
Végre itthon van!
Kicsit öreg,kicsit kopott,kicsit nem jó az alapjárat!
De nagyon az enyém!Fostam tőle,pedig nem kellet volna!Az mondjuk meglepet,hogy a TZR megfogná úgy 150-160-ig.Persze még gatyába kell rázni a karbikat meg a fékeket meg a futómüvet is!De minden meglesz idövel!
Majd szeretném megcsináltatni a 600ast (miután letudtam a kötelező köröket), de semmi extrát nem szeretnék, csak a gyári színét.
Egyelőre csak informálódom, mert eddig ajánlottak már olyat is, akitől hülyét kaptam azonnal
Azt ő tudná megmondani, de ha jól emlékszem komplett idomszett, egyedi elképzelés alapján 70 körül áll meg. Semmit sem matricáz, mindent fúj. Az előző vasamat is ő fújta, az újat is ő fújta, a sisakom is az ő munkája, jelenleg is tele van melóval. Ügyeskezű srác
Én is a napokban gondolkodtam ezen a kis védőn... Hol rendelted és mennyibe volt?
De amikor kinyitottam a csomagot és megláttam, hogy gyorskötözővel kell felraknom, azt hittem sírva fakadok
Igaz, nem az ezredessel, hanem a kistesójával, nekem is 600asom van
(De apa gépét is néha ellopom)
Nekem sok az 1000,igazából 4t-böl ha lenne alkatrész egy 400-assal beértem volna.Nekem a 2t a nagy szerelem!Azért kellett az FZR mert a szerelem drága és illékony,és baromira eszi a Castrol power recing1-et.
Ha nem kell a pénzem, akkor nem kell
8,5liter ha tolom!
12 ha kicsit adok neki.De e-fölé még nem mentem!De csak mert nem vagyok Rossi!
Amugy volt 70le-s Tzr-is a 3xv tipusuak közül az utolsók talán a 75 öt is ütöték!
Azért nem 1000 mert 165 cm vagyok és az már nagy!
Ja meg egyes 50-es robikért többet kérnek mint ezért az FZR-ért!
A TZR-re mindenütt 50 lovat írnak (van, ahol csak 45-öt) és dry weight 136kg, az ugyi feltöltve lesz 150 is, ugyanígy a FZR az 200.
Egyébként én inkább megtartanék egy 250 TZR-t, mint egy 600-ast, (mert ha már 600, akkor legyen inkább 1000) a TZR különlegesebb.
Bár a fogyasztása biztos szép, meg túrázni nem lehet vele
Szóval ha úgy érzed, akkor azzal a 600-al valami gond van, vagy nem forgattad 6000 fölé
Kicsit öreg,kicsit kopott,kicsit nem jó az alapjárat!
De nagyon az enyém!Fostam tőle,pedig nem kellet volna!Az mondjuk meglepet,hogy a TZR megfogná úgy 150-160-ig.Persze még gatyába kell rázni a karbikat meg a fékeket meg a futómüvet is!De minden meglesz idövel!
Egyelőre csak informálódom, mert eddig ajánlottak már olyat is, akitől hülyét kaptam azonnal
Tudsz valami infót mondani arról, hogy kb milyen áron dolgozik?