Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tankosok akinek szar a grafika az ezt alkalmazza
Az árnyékot és fényhatásokat vegyétek minimumra, a "3D megjelenítés felbontás"-t és a Textura minőséget maxra. "
Én nem ennyiért kapom. 5l-es kerül ennyibe boltban.
Jaja. Kitalálták a hosszu periodusokat meg az elöbb sorolt xarokat, és a motor 200k OFF, de a gazdi addigra ugyis vesz másikat, ez meg megy a balkánra, es akkor a hulladékgazdalkodás is megoldva.
Mért pot Total? Nekem ez nem lenne jo, mert LL04 kell a koromszurö miatt. Itt 30k csere, de 20 körul xoktam.
Aki a kipu visszavezetést feltalálta, nagy barátja volt az olajcégeknek meg az alkatresz beszállitoknak. Qrva annyát. Az kulázza óössze az olajat, meg baxxa szét a motort.
Ha előbb tudtam volna, amit most, megszuntetném a verdán, koromszurőt, katalizatort szintén.
hegyesebb
Igen a helyesebb szög miatt az egyenesfutása kóválygósabb de kanyarba úgy beesik mintha oldalba rúgták volna
Hali fiatalok
A húsvéti tali elmarad ,egy két ráérő van az ünnepek miatt /Aki erre jár --szivesen látom/ ezért áttesszük májusra .

Mindenkinek kellemes Húsvéti ünnepeket!
jó reggelt
Szép napot mindenkinek
Hát azèrt 1 periódust szerintem mèg ètolajjal is elmegy. Kèsőbb derül az ki, hogy gebasz volt, nem?
Egyébként 20e km vagy két év az olajcsere intervallum ezzel az olajjal de én maradi vagyok és tartom magam a 15e/ 1 évhez.
Nem hinném hogy trükköznek, a pözsó blokkja és a turbója sem állt be pedig mindjárt belefordul a 15e km az olajba. (épp most cserés nekem is, tőlük szoktam rendelni szűrőkkel együtt és akkor már a posta is ingyenes)
Nekem ez van benne.
Ennel olcsobbat hova? A BMWnel ez 5000, es ganus, hogy ami 3000 alatt van, az hamis.
Van egy régi haverom a BMW alkatresz nagykerénél, ő mondta, hogy ők 3500er kapják kintröl...
BMW olaj Bár szerintem mlas tud olcsóbban is szerezni.
Köszi.....
Sziasztok!

Megérkeztek a féktárcsáim. Egyenest Kínából! :D
Majd jelentkezem, hogy milyenek, ha már fenn lesznek a mocin. Arashi gyártmány. 5(!) réteg szivacsfóliába volt csomagolva a gyári doboz. Egyelőre megméregettem, hibátlanok a méretek. Kiváncsi leszek mit mutatnak majd.

Csatolok pár fotót.
Mindenkinek köszi, aki segített!

Tomchy
Na, a fele meg lemaradt: Ennek van
De ahogy néztem a BMW gyári olaj is hasonló árban van.
Jóváhagyások és minősítések: ACEA C3 API SM/CF MB 229.31, MB 229.51 BMW: BMW LL 04 VOLKSWAGEN : VW 502.00/505.00/505.01 FORD WSSM2C 917 A Hyundai-KIA GM LL A 025, GM LLB 025
igaz a castrolnak sem..... és azt kéri
nem jó.... nincs l-esbmw minősítése...
Nem ismerem de én azon az ~1800 Ft-on nem Total spórolnék egy ennyire komoly technikánál.
Ilyet hol lehet be szerezni?
http://www.arukereso.hu/motoro...
ű Egy kis oil kérdés..... ez milyen lehet? A besorolása nem rossz....