Tankosok akinek szar a grafika az ezt alkalmazza
Az árnyékot és fényhatásokat vegyétek minimumra, a "3D megjelenítés felbontás"-t és a Textura minőséget maxra. "
Jaja. Kitalálták a hosszu periodusokat meg az elöbb sorolt xarokat, és a motor 200k OFF, de a gazdi addigra ugyis vesz másikat, ez meg megy a balkánra, es akkor a hulladékgazdalkodás is megoldva.
Mért pot Total? Nekem ez nem lenne jo, mert LL04 kell a koromszurö miatt. Itt 30k csere, de 20 körul xoktam.
Aki a kipu visszavezetést feltalálta, nagy barátja volt az olajcégeknek meg az alkatresz beszállitoknak. Qrva annyát. Az kulázza óössze az olajat, meg baxxa szét a motort.
Ha előbb tudtam volna, amit most, megszuntetném a verdán, koromszurőt, katalizatort szintén.
Nem hinném hogy trükköznek, a pözsó blokkja és a turbója sem állt be pedig mindjárt belefordul a 15e km az olajba. (épp most cserés nekem is, tőlük szoktam rendelni szűrőkkel együtt és akkor már a posta is ingyenes)
Nekem ez van benne.
Ennel olcsobbat hova? A BMWnel ez 5000, es ganus, hogy ami 3000 alatt van, az hamis.
Van egy régi haverom a BMW alkatresz nagykerénél, ő mondta, hogy ők 3500er kapják kintröl...
Megérkeztek a féktárcsáim. Egyenest Kínából! :D
Majd jelentkezem, hogy milyenek, ha már fenn lesznek a mocin. Arashi gyártmány. 5(!) réteg szivacsfóliába volt csomagolva a gyári doboz. Egyelőre megméregettem, hibátlanok a méretek. Kiváncsi leszek mit mutatnak majd.
Csatolok pár fotót.
Mindenkinek köszi, aki segített!
Jóváhagyások és minősítések: ACEA C3 API SM/CF MB 229.31, MB 229.51 BMW: BMW LL 04 VOLKSWAGEN : VW 502.00/505.00/505.01 FORD WSSM2C 917 A Hyundai-KIA GM LL A 025, GM LLB 025
Az árnyékot és fényhatásokat vegyétek minimumra, a "3D megjelenítés felbontás"-t és a Textura minőséget maxra. "