Hát... nekem lényegében mindegy hogy hol van a főhadiszállás, csak épp amit írtál, hogy vannak rosszindulatú topikok, azért nem is nagyon szoktam fórumozni.
Én egyébként elég fiatalka vagyok, mert még csak most töltöttem a 23. életévemet. Elég sokan le is szólnak emiatt hogy ilyen fiatalon nagy motorokkal foglalkozok meg ilyesmi, meg sokan komolytalannak néznek meg kis takonynak...
Viszont például tagja vagyok egy kicsi, ám elismert motoros klubnak is ahol én vagyok a legfiatalabb, de gond nélkül szót értek az idősebbekkel is. Szerencsére én még motorosnevelést kaptam, mivel nagyapám is motoros volt pont úgy mint édesapám, aki salakmotorozott, majd motocross-ozott versenyszerűen 125 és később 250 ccm-ben is.
Én még a szamárlétrás rendszer szerint kezdtem a motorozást, nem úgy mint egy két pöcsarc aki a szaros Keeway robogó után felül egy 600-as FZR-re amivel esik kel... :)
Remélem itt is be tudok illeszkedni és el is fogadnak az emberek. És remélem elviselitek a kérdezősködésemet most az elején...
Itt egy újabb kérdés: A hidrós kuplungba milyen olaj kell? Mert cserélem a csövet, ugyanis kirepedt a gyári...
Ha a kuplungnál a hidraulikus rendszerre gondolsz (azaz fent a kuplungkarnál az olajtartályra) akkor abba is fékfolyadék kell. (és szigorúan csere kétévente mint a fékrendszerben )
Most végeztem a fiam költöztetésével... Nem mondom,hogy le szakad mindenem....
De most pattintottam egy ászokat és semmit nem vagyok hajlandó csinálni!
Azért van itt a főhadiszállás, mert a sportmotor fórum sokkal idősebb/érettebb, mint a facebook. Jó ez itt, nincs felhígulva. És ráadásul jó helyre pottyantál Te is, mert ismerek barátséágtalan topicot is. Itt úgy vettem észre, baráti a társaság.
Én egyébként elég fiatalka vagyok, mert még csak most töltöttem a 23. életévemet.
Viszont például tagja vagyok egy kicsi, ám elismert motoros klubnak is ahol én vagyok a legfiatalabb, de gond nélkül szót értek az idősebbekkel is. Szerencsére én még motorosnevelést kaptam, mivel nagyapám is motoros volt pont úgy mint édesapám, aki salakmotorozott, majd motocross-ozott versenyszerűen 125 és később 250 ccm-ben is.
Én még a szamárlétrás rendszer szerint kezdtem a motorozást, nem úgy mint egy két pöcsarc aki a szaros Keeway robogó után felül egy 600-as FZR-re amivel esik kel... :)
Remélem itt is be tudok illeszkedni és el is fogadnak az emberek. És remélem elviselitek a kérdezősködésemet most az elején...
Itt egy újabb kérdés: A hidrós kuplungba milyen olaj kell? Mert cserélem a csövet, ugyanis kirepedt a gyári...
Hogy van írva? Ki másolod nekem? Nem kell a link, csak a cím!
Most végeztem a fiam költöztetésével... Nem mondom,hogy le szakad mindenem....
De most pattintottam egy ászokat és semmit nem vagyok hajlandó csinálni!