Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki Szigetszentmiklós felé járna,a fórum társaimnak örökös ingyen kávé dukál,kedden nyitunk!
Bejutott a Peac a fináléba,elkalapálták a pécsi éányok a Sopront! Két pécsi résztvevő a női kosárlabda bajnokság döntőjében.
Hát ha forma1 et akarok èn arra keresnèk pl. Forma?
Hát... nekem lényegében mindegy hogy hol van a főhadiszállás, csak épp amit írtál, hogy vannak rosszindulatú topikok, azért nem is nagyon szoktam fórumozni.
Én egyébként elég fiatalka vagyok, mert még csak most töltöttem a 23. életévemet. Elég sokan le is szólnak emiatt hogy ilyen fiatalon nagy motorokkal foglalkozok meg ilyesmi, meg sokan komolytalannak néznek meg kis takonynak...
Viszont például tagja vagyok egy kicsi, ám elismert motoros klubnak is ahol én vagyok a legfiatalabb, de gond nélkül szót értek az idősebbekkel is. Szerencsére én még motorosnevelést kaptam, mivel nagyapám is motoros volt pont úgy mint édesapám, aki salakmotorozott, majd motocross-ozott versenyszerűen 125 és később 250 ccm-ben is.
Én még a szamárlétrás rendszer szerint kezdtem a motorozást, nem úgy mint egy két pöcsarc aki a szaros Keeway robogó után felül egy 600-as FZR-re amivel esik kel... :)
Remélem itt is be tudok illeszkedni és el is fogadnak az emberek. És remélem elviselitek a kérdezősködésemet most az elején...
Itt egy újabb kérdés: A hidrós kuplungba milyen olaj kell? Mert cserélem a csövet, ugyanis kirepedt a gyári...
Akkor tényleg én vagyok a hülye,mert nem találtam!
Hogy van írva? Ki másolod nekem? Nem kell a link, csak a cím!
Ha a kuplungnál a hidraulikus rendszerre gondolsz (azaz fent a kuplungkarnál az olajtartályra) akkor abba is fékfolyadék kell. (és szigorúan csere kétévente mint a fékrendszerben )
Ábrus köszi a telefonos segítséget,jó lett a karbiszinkron....
Az ncore-on fenn van
Felétek mi a helyzet? Valaki volt gurulni ebbe a pacek időben?
Létezik,hogy még nincs fent egyik oldalon sem a Kinai nagydíj? Vagy csak én nem találom?
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Most végeztem a fiam költöztetésével... Nem mondom,hogy le szakad mindenem....
De most pattintottam egy ászokat és semmit nem vagyok hajlandó csinálni!
Csak a teljesítményadó ami több (hacsak nem 42 Kw-os mint Thomasé) a többi ugyanaz.
Ahha Sokkal többe kerül egy ezrest fenntartani? Gumi, benzin, fékbetétek...alkatrészek, adónemek...
Megpörgettem mindkèt unokatesóm első kerekèt. Ugyanolyan mint az ezresem. Jó lesz a fèk. persze a fèkfolyadèkot cserèlni fogom
Az elhatározás.
A 600r sem? Ott mi adja a plussz lóerőt?
Csak a 750 és az 1000
De te ugye már nem tartozol ezek közé.
Hát a végsebesség engem sem érdekel a lényeg hogy annál a tempónál amit mi használunk jobban menjen és legyen bent erő!
Sanyi! jól látom azt az 5 valve feliratot? Ezexerint 5 szelepesek vagyunk hengerenként?
Meg Ducati ami nagyobb baj Egy szerelőt idéázve: "Olasz taliga....többet fogod tolni, mint hajtani"
Azért van itt a főhadiszállás, mert a sportmotor fórum sokkal idősebb/érettebb, mint a facebook. Jó ez itt, nincs felhígulva. És ráadásul jó helyre pottyantál Te is, mert ismerek barátséágtalan topicot is. Itt úgy vettem észre, baráti a társaság.
szerencsére kb 5km a háztól és pont az ajtó előtt engedett le koppra
Nem rossz 5let, csatlakozás kipipálva