Az volt hogy ha valakinek eddig baj volt az Ac-val a fórumon akkor az enyém gondol 1 et és besztrájkol. Ment 1x csak elfogyott a nafta félreálltunk, bizti ok, szétkapom benzintank tele a cső nincs megtörve, gyújtást ráadom ac kerepel feltölt elindul megyen kb 3km néha dadog 1 kicsit és 1x megint megáll mint amikor elfogy a nafta, ac kerepel feltölt de már nem indul
Hali Mindenkinek
Ezért jó a vidéken lakni: tegnap elindultam a postára ,ami kb 3 perc . Mire odaértem :áramszünet lett.Ma 20/h ra lett megint. Azt mondták a főkábelt valami átvágta.Se net, se tv, se a hütőgépek nem müködtek. Kaja : hideg vacsi, reggeli, ebéd megint vacsi és láss csodát ,lőn világosság
De ha nagyon belemerülök a mondókádba, akkor azt írtad hogy az egyszerű szabályzás az az a szabályzás amit ugye mindenki ismer, vagyis ami ismertebb... tehát amikor a végső fordulatnál "vibrál" a fordulat, míg a komolyabb vagy normálisabb szabályzás az a kopp fordulatnál visszaejti a fordulatot egy kicsivel kisebb fordulatra, és ott tartja, tehát ilyen volna a mi szabályzásunk... ha jól értelmeztem... ugye?
őőőő... hát ebből kb nem sok mindent értettem, én egy mezei gyerek vagyok aki szereti bütykölni a motorokat és motorozni is imádok... de ezekhez a szakszerű elméleti dolgokhoz, sík vagyok....
nyilván nem tesz jót egy motornak sem ha folyton koppon pörgetik, én sem szoktam és nem is szándékszom a jövőben sem nyelezni a mocit, nem arra vettem és nem is arra akarom használni hogy Ghost Rider-kedjek, vagy stuntoljak vagy vagánykodjak a jányoknak a kocsma előtt, elsősorban túra célra van.
A lényeg a lényeg, hogy ez teljesen egészséges hang volt amit kiadott a motorom, és ez így szabályoz...
De egyébként ha egy kicsit leegyszerűsítve le tudod írni mindezt amit írtál, akkor kíváncsi lennék, mert egyébként érdekel a dolog
Az egyszerűbb vezérlők határfordulaton egyszerűen csak lekapcsolják a gyújtást,majd alatta visszaadják,ilyenkor az el nem égett benzin durran a kipuba.Mivel ez a szelepeknek (és a többi alkatrésznek) nem tesz jót,kitalálták a visszahajló vagy letöréses szabályzást,határfordulatnál az előgyújtási érték visszaesik holtpontra vagy ahhoz közel,megy a motor de a fordulat nem emelkedik tovább.
Lenne egy nagy kérdésem Fzr-esekhez. Volna Egy 92es évjáratú Yamaha Fzx 250-esem amibe a blokk kuka lett. Ebbe tudomásom szerint passzol az Fzr 250 blokkja, azt mondják, ugyan az a 2 csak az fzx ugye naked. Na most én 250es blokkot nem találtam de viszont fzr 400 blokkot igen. Kérdésem a következő ez bele passzol-e simán vagy csak nagy átalakításokkal. Felfogatások ugyan ott vannak-e? Maga a blokk nem nagyobb-e külsőre ?
Előre köszönöm a segítséget.
Nálam 11500-ig pörög a gép, amíg nem tudsz pontos fordulatszámot sokkal többet nem tudok mondani. Az évjárat meg másodlagos, mert papír szerint enyém is 87-es, de a motor kód alapján 85-ös 1FN.
Délelőtt józanodás, utána kis habarcsozás-vakolás, majd pláza, majd Thália színház, majd 160km hajtás... éljen Május 1
Meg tudod csinálni?
Ezért jó a vidéken lakni:
nyilván nem tesz jót egy motornak sem ha folyton koppon pörgetik, én sem szoktam és nem is szándékszom a jövőben sem nyelezni a mocit, nem arra vettem és nem is arra akarom használni hogy Ghost Rider-kedjek, vagy stuntoljak vagy vagánykodjak a jányoknak a kocsma előtt, elsősorban túra célra van.
A lényeg a lényeg, hogy ez teljesen egészséges hang volt amit kiadott a motorom, és ez így szabályoz...
De egyébként ha egy kicsit leegyszerűsítve le tudod írni mindezt amit írtál, akkor kíváncsi lennék, mert egyébként érdekel a dolog
Előre köszönöm a segítséget.
Nálam 11500-ig pörög a gép, amíg nem tudsz pontos fordulatszámot sokkal többet nem tudok mondani. Az évjárat meg másodlagos, mert papír szerint enyém is 87-es, de a motor kód alapján 85-ös 1FN.