Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, elvileg igen.
Mi a terv?
tehát akkor 2 után szabadok vagytok?
Biztos, hogy dolgozom. Ráadásul 2 helyen, így leghamarabb 1-2 fele szabadulok
május 11?
Pap-szigeti villám kiruccanás
volt az ezresen bukógomba, de lerohadt/lelopták. Ádám tudja talán mi lett vele. A lényeg, hogy csak a vas áll ki az idomból.
Ez jó lehet rá? http://www.ebay.com/itm/Carbon...
jó estèt!
ha ezt előre tudom, én is berakom a 3m áthidalót
Vagy felteszem tetőcsomagtartóra, azt tudok kérni kölcsön.
akkor mostmár ezt a képet is értem. Ez egy Ferrari FF.
Igen,saját autóval a legolcsóbb a szállítás.Az a betűket kifelejtették.
Mindig tudtam, hogy rendesek ezek a pösti emberek!
Rendeltem egy tüzépről, innen a kerületből, 3 gerenda, pár zsák vakolat, 24e volt az egész... 13e-ér hozták ki
Ennyiért bérelhettem volna egy kisfurgont 24 órára... na mind1, tanultam, a weboldalon szemérmesen hallgattak a tarifáról, csak az volt ott, hogy saját autóval, legolcsóbb szállítás
koszi a valaszt
Hát ezen nem tudok sok mindent kifejteni
De lehet hogy csak én vagyok olyan barom hogy szeretem vállalnia felelősséget a tetteimért
Fejtsd ki Nekem az nem tetszik, hogy 1: direkte vandálkodik az utakon, és még bújkál is.
Pizsamában van a gyerek
Beszéltem a kollégámmal (aki nagyon jó halas), álláspont a következő.
Állítása szerint ez a sok kotyvasz élősködőírtó a lusta ember akváriumába való, a tiétekbe nem kell, csak ha van fölösleges pénzetek, amit erre szeretnéte költeni

Tehát, a helyzet a következő:
Feles, háromnegyedes vízcsere (úgy, hogy a hal marad a helyén!) akár hetente, egészen addig, amíg meg nem szűnik a probléma. Az akváriumban lévő aljzatot, meg a többit ami benne van, nem kell kivenni, meg lesikálgatni, kivéve a szűrőt, amit mindig csilivilire ki kell puccerolni (azt is hetente a vízcserével, vagy ha kell és belefér az időbe, akkor akár heti 2x is).
Agyonetetni kifejezetten káros

Én meg közben azon filóztam, hogy vajon mitől kaphatta el?
Került be hozzá valami új tárgy? Vagy ki lett szedve a hal valamikor? Esetleg etettél élővel?
Megint rájöttem, hogy mennyire szánalmasak ezek a felhajtott rendszámok...
Köszönöm de későn néztem fórumot. Mire hívtam puput már pont eljöttél. (lett volna elhoznivaló)
akinek bejött az èlet!
Mármint minek? Találtál valamit ami kell?
Munkahelyi szieszta
Na megyek pestre, majd intagessenek a pesten lévők
FZ 750 generátor hátha kell valakinek...