Akkor jó...
Szerintem amúgy most először és utoljára nyeleztem le. Nem tudom miért, de nem szeretem annyira pörgetni a motorjaimat. Amúgy tetszenek a tiltások meg amikor más durrogtatja a motorját, de én a sajátomat nem pörgettem még ennyire.
Egészen pontosan amúgy elektronika kérdésem van ismételten :) Ma gurultunk egyet a motoros bandánkkal, és ilyen felvonulás szerűségen is részt vettünk. Ott klubtársaim rávettek hogy rángassuk meg a motorokat, így gondoltam letiltatom életemben először a mocit... aztán jött a meglepi hogy semmi szabályzás szerű hang nem jött ki a motorból, hanem csak felpörgött (nem néztem hogy mekkora fordulatra) és annyi... Ez ilyen, vagy csak az enyémnél nem stimmel valami? Az enyém 87-es amúgy.
Mióta megvan ki sem szedtem belőle,mert minden rendesen műxik. Télrm 5 hónapig állt,be sem indítottam,tavasszal 3..ra szép egyenletesen járt. Pedig már 27 éves is múlt.
Mizu skacok mentetek motorozni?Remélem igen ha már nekem nem sikerült. A mai eltervezett programokból egy teljesült a többi nem így meg buktam a motorozást is!
Szerintem amúgy most először és utoljára nyeleztem le.
Van itt jelenleg olyan emberke akinek van vagy volt FZ 750 Genesis (1986-1994) motorja?
Mizu skacok mentetek motorozni?Remélem igen ha már nekem nem sikerült.