Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus benyakaltam egy üveg bort!
Akkor olyan vagy mint én! bár azért közbe lenyelezem de nem tartom ott sokáig max 1 mp.
Akkor jó...
Szerintem amúgy most először és utoljára nyeleztem le. Nem tudom miért, de nem szeretem annyira pörgetni a motorjaimat. Amúgy tetszenek a tiltások meg amikor más durrogtatja a motorját, de én a sajátomat nem pörgettem még ennyire.
Azt elhiszem de mondom nekem se szabályoz le csak pörög egy max fordulaton.
Hálistennek... Mostanában elég sok elektronikai bajom volt szerencsétlen motorral... Kezdtem megijedni hogy valami megont haldoklik.
Szerintem okés és nincs vele gond.
Akkor valószínűleg egészséges a dolog.
Az enyém se tilt le csak van egy max fordulat és kész.
itt az e-mail címe : ivvarg@gmail.com
Egészen pontosan amúgy elektronika kérdésem van ismételten :) Ma gurultunk egyet a motoros bandánkkal, és ilyen felvonulás szerűségen is részt vettünk. Ott klubtársaim rávettek hogy rángassuk meg a motorokat, így gondoltam letiltatom életemben először a mocit... aztán jött a meglepi hogy semmi szabályzás szerű hang nem jött ki a motorból, hanem csak felpörgött (nem néztem hogy mekkora fordulatra) és annyi... Ez ilyen, vagy csak az enyémnél nem stimmel valami? Az enyém 87-es amúgy.
Emre lesz a te embered de ő ritkán van itt.
Sziasztok
Van itt jelenleg olyan emberke akinek van vagy volt FZ 750 Genesis (1986-1994) motorja?
Nekem nem sok inkább ez a kellemes.Itt már van akkora menetszél hogy nem kell a kezeimen támaszkodnom hanem az ellenszél is tart.
Az nekem már sok. Mióta megvan 2x mentem vele gyorsan,az is 160 volt a max.
Mióta megvan ki sem szedtem belőle,mert minden rendesen műxik. Télrm 5 hónapig állt,be sem indítottam,tavasszal 3..ra szép egyenletesen járt. Pedig már 27 éves is múlt.
Hát ha itt is rossz idő lenne én is bent lennék!
Án is borozok,de bent.
Én utazóba olyan 110-120-at szoktam tartani és eddig "lekopogom" nem volt gondom.
Nekem a harmadik szett van benne....fél év alatt És ez is cserés.
Itt süt a nap és a teraszon borozok!
Itt kis megszakításokkal esik az eső.
Köszönöm.Megnézem
Sziasztok!

Mizu skacok mentetek motorozni?Remélem igen ha már nekem nem sikerült. A mai eltervezett programokból egy teljesült a többi nem így meg buktam a motorozást is!
Még a kipu vége sem kormos,ezt a többieknek is mutattam.