Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itthon tömény izgalom volt ez a 2 ó motorozás. Odafelé Vác-Szendehely szerpentinen mikor kezd el esegetni az eső? Persze mikor odaérek. felmentem Bánk-ig Visszafelé Szendehely -Vác szerpentinen mikor ér oda a távolsági busz mikor odaérek ez a sors keze volt
Annyit tettem most hogy kicsit megcsiszoltam az érintkezőket, de mont az egyik képen látszik, az egyik kábelt elengette a forrasztás és az volt a fő baj.
reggelt.
Indulok egy jó kis Mogyoród-Diósjenő-Mogyoród túrára 2es út szerpentinjeire. Biztos sok hordalékot lehordott az útra az eső, akkor nincs ökörködés
Jó reggelt ,meg jó éccakát,megyek alukálni
Ez az enyémhez képest új ,az FZ750-em is csinált ilyet hogy néha elfelejtett pumpálni,de próbáld ki hogy lehúzod a két benzin csövet és kannából kannába tolod a benzint és kapcsolgasd a gyújtást,ha mindig tol az AC akkor valahol megtörik az üzemanyag,vagy a levegőztető el van dugulva.Én kicsit hajtottam az alsó fix érintkezőn hogy közelebb legyen egymáshoz és próbálgattam
Jó reggelt!
Az első kettőn még megvolt. (átadáskor)
Aztán a miásképeken (amin nem miát kell nézegetni) már csak egy alátét és egy anya van a menetes száron hogy ne essen le az idom. (bár még pár helyen meg van fogatva)
A havas képen meg már nem látszik semmi mert elég sz&r kép de az eléggé világos hogy az fzr nem hókotrónak készült.
Vasmacska?
CCakát
Egom felől ha megyünk Pomáz felé, hamar ott van egy kis tisztás
Megértés van, én is bent bajlódok holnap
Jah 70 alatt meg vasmacskaként szolgálna, beleáll az aszfaltba, azt lehorgonyozna
Addig oké, de akkor enni hogy fogunk? Vag yvalaki hoz heggesztőt?
Nehülyülj Hogy van beállítva? Hol tankolsz? Hogy jársz vele? Milyen estimesét szeret? merrefelé simogatod, mindent tudni akarok, ilyen fogyasztásért még japánul is megtanulok
Enzo melyik rèszen gondoltad?
jó èjt!
melyikbe dolgozol?
Na, mostmár aztán jó éjt, mert holnap fél 5kor kelés van
Tetves állatkert

Legalább eltakarná a rendszámodat
a bográcsot tudod bukónak használni!
vágjál rá ablakot és felveszed sisaknak
Ezzel lett a szívem csücske, a 3,5ös fogyasztásával Az 500asnál 4l volt a legkevesebb.
Lobogna a bogrács, min t a fékezőernyő