Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!

Feribá! Kérdés! Ha összerakom így a cuccot, és valami izével lefedem a lyukakat(mittomén öntapadós ragasztó szivacs), akkor elvileg kibírja az odautat, anélkül, hogy olajon csúszkálnék végig?
"Ha jól emlékszem akkor egy 12-es menetes szárból van csinálva és kettős feladata van, az tartja az oldalidomot is."
Ez nyilván a "vasra" vonatkozik ami kiáll a váz oldalából és erre egyszerűen rá volt tekerve a gomba. (ahogy a másik oldalon is láthatod)
Azt láttam hogy a nagymellű nőkről van valami fogalmad de ezek szerint a forgácsoló szakma távol áll tőled.
Hallottál már olyanról hogy az elvetemültebbje még a fát, sőt a keményebb gumit is tudja esztergálni?
Ezek időnként odáig fajulnak hogy még a műanyagot is befogják a tokmányba és mindenféle alakzatot kanyarítanak belőle. Így készült az is ami még megvan. (igen, az a fekete műanyag izé ami alatt egy gumilap van és egy bazinagy anya van a külső felén)
A blokk asszem komplett volt, nem lett kiszedve a gyújtás, de kábelra nem emlékszem. Már több mint 7 éve áll itt a cucc. Sztem odaadom az egészet 30ért.
jó reggelt!
Hát ugy az egész! Esetleg gyujtás állórészed van ? Azt nem láttam rajta de valami kábel az volt ott. esetleg az?
Jó reggelt.
Attól hogy vèkonyabb mèg jó lehet rá. Csak kell a túlvègère egy anya ami ott tartja az egèszet, nem?
Most újramáá mert itt ittas voltál. Mit esztergáltassak? Maga a gomba hiányzik. Az a gumis műanyagos szar. Azt nemtudom esztergáltatni. Fèmet szoktak esztergálni
Tudom de kellett.
ne egyé má ilyenkor, az hizlal
A rendszer helyreállt.
Most épp gyorsan eszek valamit, hátha jobb lesz. (az előbb kis híján beestem a két zebralevél közé)
Jelenleg 2 pohár házasságiévfordulós pezsgő után vagyok és kész is vagyok teljesen.
Nem való nekem az alkoholizálás.
Nem rohadt le és nem lopták le. A pilóta bénán tette vissza és egyszerűen elhagyta valahol. (aztán mint minden más, ez is úgy maradt)
Ha jól emlékszem akkor egy 12-es menetes szárból van csinálva és kettős feladata van, az tartja az oldalidomot is.
A képen levőnek a csavarja szemre jóval vékonyabb.
Szerintem a meglevő alapján esztergáltass egyet.
Hát, anyám te aztán tudsz meglepetést okozni! (de ezt egyelőre hagyjuk)
Azt vettem észre a csávón amióta kloroxozom a szűrőjét takarításkor (eddig 2x) hogy kezd leválni róla a fehér lepedék és úszik a felszínen. (a vízzel együtt le tudom szedni)
Szóval lehet hogy tényleg nem kell ebbe semmi más.
És ezzel mi a problémád? Legalább egy kis esélyt adsz magadnak.
Vagy mindenáron fizetni akarsz?
No problémó! Még nem rendeltem, de 2-3 héten belül szükségem lesz rá, úgyhogy hamarosan intézkednem kell.
Érdekel valami a cuccuk közül?
Haló mindenki ! Fábi bocsi elfeledtem a kuplungot rendeltél vagy ?
fasza!
Köszönnyem cípen Mindenképpen megkukkolom ahogy megbeszéltük.
Alvás van. Holnap ballagásra megyünk. Kisvárdára. Jó èjt
viccelès van