Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd csinálok kèpet. Szerintem rosszult tudod mi van rajta. (V.színű már nem az ami volt)
Ha nem változik semmi a hallal, akkor fogsz egy 5l-es befőttesüveget, megtöltöd vízzel, vársz, míg átveszi a szobahőmérsékletet, beleteszel 2 evőkanál konyhasót (kizárólag jódmentest!) és beleteszed pár percre a halat. Csodákra képes állítólag.
De csak akkor ha az intenzív vízcsere hatására sem változnak a dolgok.
Én csak elmondtam a véleményem, nem kell azonosulni vele.

Ez pont olyan, hogy ha választani kellene hogy áruljam pénzért a testem az út szélén vagy éhenhalok, akkor inkább az éhenhalást választanám, mert egy undorító dolognak tartom.
De akinek van hozzá gyomra, annak szíve joga csinálni, ha neki az úgy megfelel.
Én nem forrasztottam semmit. :) Volt itt valaki aki az érintkezőkre forrasztott rá mert el voltak kopva, de én még most szedtem szét először az AC-t
Azt mondtad, hogy rá forrasztottál valamit...
Nos asszem megvan a bibi, ami miatt nem egészen úgy működött ahogy kellene. Szerintem érthető volt hogy néha elfelejtett pumpálni. Hozzá teszem szerintem még életében nem volt szétszedve, mert a gyári viaszok még rajta voltak a csavarokon.
Pfuhúúúú emberek.... mutatok hamarosan nektek finomat... most megyek fényképezni.
Ugye panaszkodtam hogy valami nem jó az AC-mmal...
oké ,köszi
de:
a postán csak tudják
2146?
Irányitó szám?
Köszi megyek a postára
Hali mindenkinek

Agregát szerelés volt hajnal óta

Enzó megtalált.Már volt is itt.
Feribácsi.

Antal Tamás (Filmstúdió)
Napraforgó utca 1-3
Mogyoród 2146
Remélem nem vetted rossz néven amit írtam, csak elmondtam a véleményem. Egyébként mindenki azt csinál amit akar.
Na maradjunk annyiban hogy mindenki a saját dolgával
foglalkozik és nem piszkálja a másikat.
erre jó a règi 6-os út! Ritka a rendőr szerencsère!
A gyujtás részt mennyiért adod?
Nem érem eeeel

Ha bekukkant Feri bácsi, akkor megyek a cuccér, legfeljebb várunk.
"...Mindenki tudja hol lehet büntetlenül húzni, meg hol nem..." Pontosan! És ez a lényeg, ha elpattan egy húr, akkor itt a nullás pár percre, azt adjad neki. Vag ya halálút. De határutak mindenhol vannak.
Tudja valaki, hogy Feribá, vajon otthon van-e? Próbáltam hívni az alkatrész miatt, de nem veszi fel. Remélem otthon van, mert szereztem sofőrt, de csak most Befonom a hajam, ez a rohadt motor nagyon nem akar összeállni nekem
Hát igen rendszámot hajtogatni elég egyértelmű hogy miért. De persze az más ha véletlenül rálóg a sisakháló, vagy lakatlánc....vagy ráveri a lánc sprét a kerék és összesározódik... éppen a prizma is ráhajolhat.
Szerintem nem akar mindenáron fizetni, csak megpróbál korrektül játszani.
Mi motorosok már így is kaptunk egy plusz lehetőséget azzal, hogy csak hátul van rendszámunk.
De a sok okos miatt aki még azt az egyet is takargatja, el fogjuk érni, hogy előre is kapjunk, aztán nézegethetünk. Csodálkozom egyáltalán, hogy erre eddig még nem született megoldás.
És persze az autós a köcsög, mert mennyivel megy... igen, mert neki van rendszáma elöl is, hátul is, és takargatni se nagyon tudja.
Gyerekek, akkor játszunk már egyenlő esélyekkel!
Mindenki tudja hol lehet büntetlenül húzni, meg hol nem. Akkor meg? Minek takargassam? Hogy 120al döngethessek a városban is az iskola mellett is? Hagyjuk már... Szánalmas.
A rendőrök ettől általában henteregnek a röhögéstől, ugyanis csak akkor ér valamit a rendszám felhajtása ha kb. derékszögben van. (az ilyet meg ugye az első igazoltatáskor már lehet is lepattintani a helyéről)
Ez kb. olyan gyerekes hozzáállás mintha az autón is félbehajtanád és elvárnád hogy ne tűnjön fel senkinek.
Nekem eszembe sem jutott sosem hogy hajtogassam a rendszámot, a rendőrök helyében meg akinél meg ilyet, vagy a felnyithatós változatot találnám azt úgy szénné bírságolnám hogy az élettől is elmenne a kedve, nemcsak a motorozástól.
Nem. Itt az elvekről beszélünk szerintem Andival. Itt direkt szabályszegés történik. Én is elhúzom, de ott, ahol úgyis mindegy. Városon belül meg nem nyúzom és kész. Mondjuk ott én vagyok a gyáva, mert annyi barom autós között nem szeretnék ott maradni, azok meg képtelenek a kormánykeréken kívül bármire koncentrálni(tisztelet a kivételnek ugye).