Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hinném mert kiszorították az olyan cuccok amikkel szét is lehet szedni a felületeket.
Én régen a Csehszlovák Hermosal-t használtam, az is olyan volt mint a Hermetik de egy kicsit felhasználóbarátabb formában. (büdös sötétbarna ragacsos retyó)
Köszi Pupu,már beszéltem vele napközben.
Az milyen jó anyag volt, sokat használtam MZ meg Simó kipufogóhoz Lehet még kapni?
Jóféle találmány. Elvileg nem új dolog, de végre motoron is van
Kész a szelephézag ellenőrzés is. Egynél volt kicsit nagyobb a hézag de alapvetően felesleges volt szétszedni.
Viszont a főtengely végén levő dekni tömítését valami állat a Hermetikhez hasonló cuccal tette fel, egy órát sz&rakodtam mire le tudtam vésni.
Mindenkinek Hali gali
Haligali!
A pontos ágyúját szerettem,de ez csak távolról volt előny,közelharcban alulmaradt.A T34 töltés és célzás gyorsítót kapott meg egy fokozott szellőzést,a lövész is kap majd egy mesterlövész skillt,így elég pontos.A délelőtti csatában az utolsót éppen látóhatáron belül sikerült kilőni,egy lövés pattant,egy ment félre,nem is rossz.
amx 12t meg amx 12-75 van most de tudnék mutatni pár vidit amikor szopatom a jónépet vele. Arra jó amire kitalálták könnyű felderítő nagy ágyúval ha van álcád festésed és 100% camo a legénységen észrevehetetlen én így spotoltam tegnap a 12vel és mellettem mentek el

Barátom rakja nem órabérben. A tűzteret kellett kialakítani,samottot fleyeltem,nem 1xrű. Most köt,és holnap folytatjuk.

Délelőtt dolgozott,utána bevásároltunk a kályhához,elmentünk homokért,agyagért,ezért tartunk itt. Sajna munka mellett nem megy gyorsabban. Remélem hétvégére kész lesz.
Viszont a Löwének sokkal pontosabb az ágyúja, nem kell vele sietni a golyó úgy is utoléri aki a célkeresztbe kerül. A T34 lövegjének csak az átütése jó, a pontosság és a célzókör szűkülése kritikán aluli. T32-ről csak annyit hogy az az egyik gépem amivel majdnem profi szinten tudok játszani. (397 csata, 67%-os győzelmi aránnyal és 986 átlag xp-vel) Egyébként ha folyamatosan játszik valaki, és képes a saját hp-ját lesebezni, akkor prémium előfizetés mellett nincs szükség prémium tankra. Egyedül tier10 fogja kicsit vinni a kreditet, de amikor ráértem napi egy misi simán összejött. itt pll ráértem, mert táppénzen voltam
Órabérbe rakják, hogy ilyen lassan halad? Vagy soronként meg kell várni, hogy kössön?
A nagyobb,AMX12T van,ráadásul dobtáras,azt megtartom.azzal múltkor megleptem az ellenfeleket.
Csak sajna 9-10-es csatákba dobja be felderítőnek,a saját szintjén még nem sikerült vele harcolnom.
Ne tankozzá!

Most kályházunk.
Gyula nincs jobb egy amx-nél szopatni a jónépet
Eladtam Emre mert nagyon lassú volt,Arty-k imádták kilőni,mindig lemaradt a csatákban,addigra a többieket kilőtték aztán őt is,szóval meguntam.A T32 valóban erősebb páncélú,de az ágyúja gyenge alapon,Tigris2,IS3 már kifogott rajta.Sokba került,de nem érdekel,ez fürgébb az ágyúja brutál,ez a kettő meg a VK3601 árából felszereltem a többi gépet is.Eladtam az ELC-t is,nem az aminek hívják,én meg nem leszek öngyilkos felderítő.Orosz fronton erősítek most,KV1,T150 az új harcosok.Szóval kicsit átszerveztem a hadosztályt.
Már egy sor felkerült rá.
Cossi jelentkezz.
Hívd fel ezt a mókust nagyon profi.
Hengerfejtömítés gyártó. fűnyírótól a rallye autón át a nagy traktorig mindent gyárt.
Kovács Zoltán 2146 Mogyoród Templom u. 25. 06-20-93-46-659
Mogyorózás

Hát speed motor mellett mogyorózás is leesik hamar

Bár én sokkal jobban szeretem szivatni "azokat" a csajokat. Múltkor az Esztergomi Tesco nál álltunk, faltuk a tudóst. Kijön valami önjelölt bomba nagy büszkén. Haver fordul utánna. Megvártam míg kicsit távolabb ér és jó hangosan odaszoltam a havernak: " Á ez nem úgy nézett ki mint aki kibír egy 200 kilométeres túrát"

Visszafordult, azt az arcot látni kellett volna

Na nesze

Az más téma, de az is megy nyáron

Kurva T9

Motorozás akart lenni ugye
Elírtad, mogyorózás Fiatal koromban nekem is volt, fülledt estéken, sőt le is fáradtam tőle
Úgy várom már azokat a fülledt nyári estéket amikor hajnalig tartó moyorozás után kerülök haza hulla fáradtan
Ne erőltesd, mert eltörik. Az ilyet levegős kulccsal lehet levenni, (vagy elektromos, mind1) ami ütögetve csavarja.