Jo lenne ha csak a karbival lenne gond.
Holnap megyek egy kört vele és megnézem a fogyasztást.
Tegnap csak hazahozni volt idö mert már csepergett az esö.
igen.
eléggé "köhögött" már a végén kb. 3 hete használtam
nemigazán kapta meg a pucerálást a tavaszon, nem volt rá idő.
most kapott zsírt a szöghajtás, megtakarítottam, feltöltöttem benzinnel, meghúztam a szoknya csavarját, mert lógott, és be akartam indítani. dolgoztam volna kicsit vele.
nem sikerült, levettem a burkolatot, gyertya ki. hozzányomtam a hengerfejhez a gyertyát, de szikrára utaló jel sincs.
sziasztok
megadta magát a fűkaszám
ha nincs szikra, akkor nem kellene a gyertyának takonyban úsznia, az elégetlen benzintől?
az meg valószerűtlen, hogy se benzin se delej nem keveredik a hengerig.
Majd Ábrus mondja a tutit, Nekem viszont az a meggyőződésem,hogy túlfolyik a karbi,de nem kifelé(úszóház),hanem befelé. 10l benzin,és köpködi a gyertyát. Sztem akkor is karbi lesz.
Egyébként hazának megküldtem 1-2 helyen olyan 160-170 körül a gépet és sokkal stabilabb ezekkel a dobozokkal a gép. De azt azért hozzátenném hogy most tök üres volt mindegyik. A másik része a dolognak az hogy ez úgy lett kialakítva hogy én nem viszek utast. Se az asszonyt se mást.
Felétek?
Holnap megyek egy kört vele és megnézem a fogyasztást.
Tegnap csak hazahozni volt idö mert már csepergett az esö.
eléggé "köhögött" már a végén
nemigazán kapta meg a pucerálást a tavaszon, nem volt rá idő.
most kapott zsírt a szöghajtás, megtakarítottam, feltöltöttem benzinnel, meghúztam a szoknya csavarját, mert lógott, és be akartam indítani. dolgoztam volna kicsit vele.
nem sikerült, levettem a burkolatot, gyertya ki. hozzányomtam a hengerfejhez a gyertyát, de szikrára utaló jel sincs.
A karburátor membrán megadhatta magát.
megadta magát a fűkaszám
ha nincs szikra, akkor nem kellene a gyertyának takonyban úsznia, az elégetlen benzintől?
az meg valószerűtlen, hogy se benzin se delej nem keveredik a hengerig.
Egyébként hazának megküldtem 1-2 helyen olyan 160-170 körül a gépet és sokkal stabilabb ezekkel a dobozokkal a gép. De azt azért hozzátenném hogy most tök üres volt mindegyik. A másik része a dolognak az hogy ez úgy lett kialakítva hogy én nem viszek utast. Se az asszonyt se mást.
Szevasztok....
Szóval a tiéd el van xaródva, meg kéne javítani...