Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jön az alattam lévőtől a jó 3/4es csű, és megy fölfelé... na ezt kéne arrébb rakni, mert kijött előle egy fal ezt vassal kell csinálni.
A radiátorok kiállása se van jó helyen, na azt tudnám esetleg, de ronda lenne, igazából abból is vágni kell.
Ha volna egy qrva lánghegesztőm, megcsinálnám
szevasztok
5 rétegű henco csővel te magad is megtudod csinálni...
Hellcat 4.ász
Szia
Amúgy most tudatosul bennem hogy neked ezek szerinte 750-es FZ-d van... xĐ Mármint ha van hozzá alkatrészed... :)
Van egy két kérdésem amire nem igazán találom a választ, és gondoltam megérdeklődöm majd nálad, hátha te tudod.. :)
Üdvözlés mindenkinek!
Én tudok de ezeknek mindig annyi melójuk van, hogy sose érnek rá és drágán is dolgoznak...
Tudtok Pesten fütés szerelőt? Valaki, vagy rokon, vagy ilyenek... Pár radiátor kiállást kéne áthelyezni, 1 nap alatt elvégezhető.
Egy kis nosztalgia Sanyinak.Én is tekerek télen,de lehet ezt kihagynám.Érdekes a csapatkocsiból követni a versenyt.
http://youtu.be/hRDHdZQFUxo
Láttad tavaly a San Remo-i bicikli versenyt?A célban úgy néztek ki mint a hóemberek.azért olaszban is van néhol hóesés.
3 ex fzr-es.
Nem lenne ez rossz csak vagy 10 évet állt.
Milyen jót dumcsizik itt az FZR-en egy Kawás meg egy Béjemvés, igaz, egy robogós néha közbeszól
Igen, a fiatal jobb lett volna
Nálam olyan minden csati, kontakt, mintha most jött volna a gyárból...
Ez ünneplős motor volt, meg olaszoknál nem sok esőt, havat láthatott
Az ac szerintem sem pusztul el, a kocsikban is nagyon sokat kibírnak, a szűrőre meg szerintem nem gond odafigyelni pár évente.
Vszeg. a gy.trafó is örökélet meg még két nap, nem hiszem hogy ezek miatt aggódnod kéne.
A BMWs csóka azt mondta, az AC nem romlik el soha, de az a belső szürő tud eltömődni, és az uakkora orál. A BMW előirja 40k cserét.
Tudom, annak idején a jutúbon láttam ahogy benzinszűrőt cserélnek a BMW-n és úgy kell kihalászni a tankból az egész cuccost.
Mikor ez megvolt, akkor gyorsan beépítettem a sziv.aljzatot a műszerfalra, majd tá is kötöttem a két gyári vezetékvégre, ahol tavaly is volt ideiglenesen a gps töltő.
Mivel alapos ember vagyok (meg lassan már anyámban sem bízok ha villamosságról van szó, mondjuk tényleg nem is ért hozzá) megnéztem hogy 12V-e a 12V meg hogy test-e a test. Hát naggyából azok.
2 tized voltot esett a feszültség az akksihoz képest (ez gyújtás nélküli állandó kivezetés) ezért ellenállást mértem a vezetékeken. A pozitív jó de a test az stabil 200 Kohm volt akárhogy is próbáltam tökéletes kontaktust találni a tapogatókkal.
Színkeresés, majd eljutás egy Nagy Piros 8 vezetékes csatlakozóhoz, ahol persze már kifejlett laskagomba telepek és egy komplett korallzátony fejlődött ki az évtizedek folyamán, így ezt megtisztítva már vidáman rohanhatnak az elektronok a helyükre. (ilyenkor feldereng hogy lehet mégis bölcsebb lett volna ugyanennyiért a 2003-as 1,2-es Banditot választani a maga 32e km-ével de aztán mindig helyreáll a rend amikor minden megfelelően működik )
Én valamiért az ACtól félek, ha az behány, akkor út end... Nálam ráadást a tankban van, egy óra szerelés, persze csak otthon, mert szerszám kell.
Ezért valszeg szerzek egy másik ACt, és beépítem, átdugósra. Nálam trafóból is egy van, kétvégű, az is jó lenne egy tarcsiba, ezt megoldom, mert sok autóé ilyen (meg az FZRé is) de inkább ha idő engedi, elmegyek probaútra, valami pár100 kmesre
Persze először megszivatott mert képen látható (bal oldalon a fedél nélküli kék relé) kéket tettem be és nem akart fesz. lenni a behúzótekercs csatlakozóján. Már anyázásig fajult a dolog amikor a relét kézzel nyomkodva kiszúrtam hogy ez egy nyitó relé, a másik a záró.
Ja, kép:
Ma eszembe jutottál.
Sose vegyen sokat állott járműt mert egy része megromlott az állásban.
Ma úgy volt hogy összerakom és próbakör de persze nem így lett.
Párszor b&szakodott indításkor hogy csak kattogott a relé a biztitáblán de az önindító meg sem nyekkent. Mondom megnézem a relét hogy átad-e rendesen de persze mint kiderült ez az egyszer szétszedhetős fajta.
Ekkor arra gondoltam hogy mit tenne mlas, de persze már jött is az ötlet hogy az fzr-en is van relé és milyen jók mert szétszedhetőek így már ment is fel egy a nyáklapra külsősként.
Persze jó is lett, ezért elkezdtem nézegetni a főrelét is (az még a képen van) mert ha az nem húz meg akkor se kép se hang az egész gépen, én meg vakarózhatok feldobozolva valahol Karlovac környékén hogy mi az annya lehet. Épp ezért megvizsgáltam a lehetőségeket, hogyha esetleg ilyen esne meg akkor mit kell összekötni és már meg is van kerülve ez a sz&r.
Holnap összerakás következik.