Én úgy tudtam, nem veszik el csak az A-t, ha A-val csinálsz valamit...
Persze az ittas vezetés meg egyéb közl. bcs. az más, de egy gyorshajtás... különben is, ha csak fotód van, akkor objektív lesz, csak tejelsz, és kész, nem keresik az elkövetőt.
350 km 15.5 literrel?az nagyon jo.
Már nem tudom hogy egyáltalán jo szerelöhöz hordom e a vasat,de sajna nincs más igy nincs mit tenni.De én sem szivesen szedetném szét a motort.
Az enyém finom használat mellett 15.5 liter benzinnel 350km mentem vele. 80-90km/h tempó mellett.
Sztem a karbi lesz a ludas,mint ahogy tárgyalták is korábban befolyhat a benzin valahol. Ábrus majd megmondja,valami gumigyűrű szokott elöregedni,és ilyenkor köpködi be a gyertyát. Nem kell rögtön megbontani a gépet komolyabban.
Enyém se füstölt,és nálam is már teljesen lent voltak a súbertűk,fúvókák gyáriak,szint is jó volt,mégis nyolc liter felett fogyasztott,és köpte a gyetyákat.Mint kiderült szelephézag nem volt jó,de ha már javíttatom,kapott egy felújított hengerfejet hézagolva,meg karbiszinkront.Azóta felpakolva 6-liter alatt is megy finom gázzal.De pályán is tartja a hatot.
Már kétszer szétszedte a karbimat másfél honap alatt.mindent rendben talált,azt mondta hogy lejebb vette a fogyasztást mint az gyátilag van,ha lejebb veszi ennél akkor nem megy jol.
Elöször mikor hozzávittem azt mondta hogy nagyon jo állapotban van a motorja,nincs egy gram füstje....stb.dicsérte.
De azt sem szeretném hogy havi szinten hordjam neki a pénzt.
Kompressziót kéne mérni elsőre,aztán lehet ellenőrizni a szelep hézagot.Utána karbi szint ellenőrzés,fúvókák,súbertű magasság,karbi szinkron.Az tíz liter az durva.
Nem emlékszem hogy belekötöttem volna valaha is valamibe, mivel mindenki azt csinál amit akar.
Arra számítottam hogy esetleg megtudom hogy milyen közlekedni vele.
Mivel a GTR-en sokkal lejjebb vannak így nem észrevehető, az FZR-en meg ha meg volt pakolva a felső doboz akkor számolni kellett vele hogy imbolyogni fog a kanyarokban és ha lehetne akkor minél lejjebb tettem volna.
Az FZ vagy az FZR vázának a masszivitása és tengelytávja meg szerintem köszönő viszonyban sincs egy Tigris vagy egy BMW GS-ével, ebből gondoltam hogy megrakva esetleg bizonytalan lehet a vezetésérzet.
De ha neked megfelel akkor nekem meg semmi közöm hozzá.
Borhoz való műanyag nem létezik, csak műanyag
A pet egy érdekes jószág... tegyél egybe tiszta ivővizet, és állítsd bele a tengerbe. Pár óra múlva sós lesz benne a víz
Eddig nem nagyon reagált a szivatora(sokkra) és gázolva inditottam,ugy jol gyult.Most valamit csinalt vele mert müködik,es mondta hogy ne gázoljam inditásnál csak huzzam be a szivatot mert lehet azért köpi a gyertyát?
Jo reggelt mindenkinek.
Tudna nekem valaki segiteni abban,hogy mi lehet az oka annak ,hogy hamar beköpi a gyertyakat a moci.
Tegnap elhoztam a szerelötöl,szimeringcsere volt de mondtam neki,hogy nézze mar meg mert,regi problemám,hogy 4000 fordulat alatt nem megy jol.
Szétszedte a karbit állitolag tele volt szeméttel,és három gyertyát is cserelt mert azt mondja hogy be volt köpve,de ezt mat egy jo hónapja is megcsinalta uj szürö lett rátéve akkor és uj gyertyák.Akkor is jol ment kb két napig.
Most azt mondta hogy ha megint sz...ul fog menni és beköpi a gyertyát akkor szelepeket kell állitani de az sok pénz.
Ja és 10 liter a fogyasztásom.
Persze az ittas vezetés meg egyéb közl. bcs. az más, de egy gyorshajtás... különben is, ha csak fotód van, akkor objektív lesz, csak tejelsz, és kész, nem keresik az elkövetőt.