Ez így van. Haverom ETZ-je (és még láttam néhányat) úgy el volt csavarodva hogy szerintem egyenesen nem is lehetett vele menni csak körbe. Mit csinálhat az a blokk szerencsétlen Szimó vázzal... És ahogy kinéz....
Ehh, tákolmány.
Tekeregni fog össze-vissza a váz mivel már a Simsonhoz is épp csak elég volt, esztétikailag meg borzalmas egy förmedvény.
Jobban járt volna ha a az ETZ-re felszereli a Simson tankot és a légszűrőház dobozt.
Hell!
Keresek még mindig kiba..ott hátsó lámpa feletti kis idomot FZR-1000 Exup-hoz,de könyörgöm,hogy csak olyan jelentkezzen,akinek tényleg van eladó!
Köszi!
Ez tegnap volt,durva. A Stelvio tetején szakadt a hó,és másfél méteres hóbafalak mellett mente. Volt 2 hegy ami 2500m magas,és a végén egy 2000 méteres.
Tekeregni fog össze-vissza a váz mivel már a Simsonhoz is épp csak elég volt, esztétikailag meg borzalmas egy förmedvény.
Jobban járt volna ha a az ETZ-re felszereli a Simson tankot és a légszűrőház dobozt.
Keresek még mindig kiba..ott hátsó lámpa feletti kis idomot FZR-1000 Exup-hoz,de könyörgöm,hogy csak olyan jelentkezzen,akinek tényleg van eladó!
Köszi!
Sziasztok!
Mert 1 kihívás
Miért kell egy Trabantból Wartburgot tákolni ha van (volt) olyan gyárilag?
Sanyi ma jó futam lesz
http://tv.eurosport.hu/kerekpa...