Halihó fiatalok!holnap ha van kedve valakinek motoros találkozóra jönni hát itt az alkalom!sződligeti motoros nap felvonulással meg sok sok minden más igaz az idő nem sok jóval kecsegtet de én(mi )ottleszünk az tuti ha van kedve valakinek még jönni hát ne habozzon(összefuthatnánk egy páran )
Baszod, neked az egész volt annyi, nem 3x2 csonkot arrébb hegeszteni
Ha elpiszmog vele, akkor is kész egy egy óra alatt... nehogymá' 50 eFt-os órabérért dolgozzon egy egyszerű szakmunkás...
Nekem a nulláról 12 e Ft volt lekötèsenkènt nagyonbaráti viszony mellett. Ez 4 ève volt. 2 nap alatt megcsinálták a fűtèsem (43 nm a ház) igaz napi 12 ótlra volt. 110 e Ft ba fájt az egèsz. Számold át órabèrre, számold az odacuccolást elcuccolást. Dissou gáz is kopik. Nemigazán èrtem mit vársz.
Szóval adva van 3 radiátor, ami le lesz cserélve. Az új bekötési pontjai kb. fél méterrel arrébb lennének, szóval cső kivés (ezt megoldom, félig már ki is van) levág, darab kivág, visszahegeszt.
Felhívtam fűtés szerelőt.
Meghallgatott, majd bemondta: 16e radiátoronként, vagyis 48e. Ezt drágállottam kicsit azt mondta, 2-3 órás meló...
Felhívtam másikat is, azt mondta, emberei épp a közelben dolgoznak, megnézik, ott is voltak fél óra múlva.
Mondta, majd hív, de ez nem történt meg, én hívtam 4 körül. Na, azt mondja mindjárt... hívott is: a 3 db radi áthelyezése 120e+ÁFA, és egy délelőtt kb.
Gyerekek, én valamit nagyon nem csinálok jól... meg igazán az se, aki ennyiért 1-1,5 hónapot dolgozik...
nagyon szèt van hajtva! 70fölè nem megy ès mindenhonnan dől az olaj! egy szèthullott robogora akarta elcserèlni unokaöcsèmmel,de a kissrác inkább a robogónál maradt! Egy darabig a kisebbsèg használta!
Sokan szidják most olvastam utána. lassú 1 közepes 8as tankoz képest 90es ágyúja szar, 6os hellcaten nagyon fasza pl a 90es. szal 1 kalap fos eladom és veszek egy tigrist megint.
Ha elpiszmog vele, akkor is kész egy egy óra alatt... nehogymá' 50 eFt-os órabérért dolgozzon egy egyszerű szakmunkás...
Lehet, ez lesz, csak akkora lukat kell vésni, hogy elforduljon a metsző
Ja csak annyi hogy itt forgat nálunk reklámot
Felhívtam fűtés szerelőt.
Meghallgatott, majd bemondta: 16e radiátoronként, vagyis 48e. Ezt drágállottam kicsit
Felhívtam másikat is, azt mondta, emberei épp a közelben dolgoznak, megnézik, ott is voltak fél óra múlva.
Mondta, majd hív, de ez nem történt meg, én hívtam 4 körül. Na, azt mondja mindjárt... hívott is: a 3 db radi áthelyezése 120e+ÁFA, és egy délelőtt kb.
Gyerekek, én valamit nagyon nem csinálok jól... meg igazán az se, aki ennyiért 1-1,5 hónapot dolgozik...
Jaszikám :köszi, de 5-600 érdekel csak!