Hali Robesz -Zsanett
A tali köszi jó volt, aki ott volt remélem ugyan olyan jól érezte magát, ahogy én + az asszony.
Utána Velence.
Velencéről megjöttünk viz kb 24 fok volt egy jó hűsítés épp lehütött.
Pár kép
Megbasz az ideg a mozillám valami ploogin container hibával állandóan kifagy és nem tudo se képet se videót feltölteni sehová már újraraktam és akkor se jó
Köszönöm,holnap nekilátok.Amit elfelejtettem irni,ma leszedtem a levegöszürö házat (a karbit nem szedtel le),es kezdtem volna az 1-es hengerbe kompressziot mérni de nem jött össze.visszaraktam a gyertyát beinditottam és észrevettem hogy gázolásnál a kettes heger karbia benzint köp ki,finom permetként de csak alapjáraton ha hirtelen ráhuztam.Jelent ez valamit?
Nos gondolom ha kompressziót akartál mérni akkor a karburátorsort már leszedted.
Ha nem, akkor leveszed a tankot: ülés le, csavar ki a tank elején és a hátulján, majd megemeled a végét és látni fogsz egy benzincsapot a tank alján, ezt zárd el. (mikor majd rakod össze NE felejtsd el kinyitni )
Húzd le a két benzincsövet róla de jelöld meg őket hogy visszarakáskor ne keverd össze. (fontos!)
Ha van rajta elektromos csatlakozó is azt húzd szét majd vedd le a tankot.
-le kell venni a légszűrőházat: kilazítod a 4 bilincs csavarját és egyszerűen lehúzod, ekkor ott virít a 4 karburátor. (van rajta egy fekete cső a blokkról, azt is)
Látni fogsz az úszóház alján egy kis csonkot (kép) arra húzz egy rövid csövet (ha van) majd alatta lazítsd meg a csavart és engedd le a benne levő benzint egy üvegbe/valamibe. (mindegyikből)
Ha ez megvan akkor vagy kiakasztod a szivató bovdent a karból, majd a gumi szívótorkok bilincs csavarjait meglazítva meghúzod a sort felfelé. (a gázbovdeneket nem feltétlenül kell kikötni, a helyén is ellenőrizheted a dolgokat)
Most le kell venni az úszóházakat (egyszerre csak kettőt-kettőt) amit 2-2 csavar tart. Ekkor feltárul az úszóház belseje. (kettes kép: piros kör)
Itt meg kell nézni a fúvókák méretét, legnagyobb lesz a főfúvóka. (kettes kép: zöld kör, van rajtuk egy szám,az kell)
A narancssárga körben a levegő-keverék csavar van: ezt úgy kell csinálni hogy belenyúlsz egy csavarhúzóval és pontosan megszámolod hogy hány fordulatot tudod betekerni (nem szabad erőltetni! csak lazán betekered ameddig megy!) elvileg 2,5-3,5 között lesz valahol majd visszatekered ugyanoda. (én fél fordulatonként szoktam számolni)
Ha ezeket felírtad akkor visszateheted a fedeleket, a csavarokat nem kell megtépni, elég csak simán meghúzni.
Ha ezzel megvagy akkor jöhet a teteje a karbinak.
A műanyag fedélen van 4 csavar, azokat tekerd ki. (belülről gyengéden nyomni fogja egy rugó) Levéve a fedelet (hármas kép) vedd ki a rugót majd nyúlj bele a "lyukba" és húzd ki az egész belső részt gumimembránostól.
Az aljában van egy tű azt vedd ki és nézd meg az oldalán a betűket és számokat (írd fel)majd számold meg hogy a tű tetején felülről hányadik beszúrásban van a biztosító lemez. (ez is fontos)
Ha ezek megvannak azokat oszd meg velünk.
Legközelebb ha mobillal fényképezel akkor tartsd távolabb (min. 50 centire) a témát mert mint láthatod a mobilod fix fókusza a hátteret tartotta megfelelőnek. (a háttérben a motor tankja tűéles, míg a kezedben a gumi elmosódott)
Megjöttem! (többiek elmentek A Velencei tóra fürödni, miután nagy nehezen betoltuk mlas BMW-jét )
Király volt a menü és összejöttünk azért páran, aki nem volt ott az sajnálhatja.
A GTR jó lett és jól is megy, kb. ilyennek kell lennie gyárilag. (egész eddig valahogy úgy ment mint egy béna óriásrobogó, most viszont gond nélkül lehet utazni vele 160-170-nel és gázadásra megindul mint ahogy egy ezresnek kell )
Kölcsönkaptam tesomtol a kompresszioméröt,és elba.......tam.Van egy kis gumiharang a végén amit oda kell szoritani a gyertyalyukhoz.Két féle bevezetöcsö volt a méröhöz,eggyik egyenes az persze nem volt jo mertnem volt hely.A másik görbe,azt meg addig baszogattam mig szétcsesztem a gumiharangot.A kompressziot nem tudtam lemérni és még jo letolást is kapok érte.Hát ez jooooooo
köszönjük szépen
A tali köszi jó volt, aki ott volt remélem ugyan olyan jól érezte magát, ahogy én + az asszony.
Utána Velence.
Velencéről megjöttünk viz kb 24 fok volt egy jó hűsítés épp lehütött.
Pár kép
Ha nem, akkor leveszed a tankot: ülés le, csavar ki a tank elején és a hátulján, majd megemeled a végét és látni fogsz egy benzincsapot a tank alján, ezt zárd el. (mikor majd rakod össze NE felejtsd el kinyitni
Húzd le a két benzincsövet róla de jelöld meg őket hogy visszarakáskor ne keverd össze. (fontos!)
Ha van rajta elektromos csatlakozó is azt húzd szét majd vedd le a tankot.
-le kell venni a légszűrőházat: kilazítod a 4 bilincs csavarját és egyszerűen lehúzod, ekkor ott virít a 4 karburátor. (van rajta egy fekete cső a blokkról, azt is)
Látni fogsz az úszóház alján egy kis csonkot (kép) arra húzz egy rövid csövet (ha van) majd alatta lazítsd meg a csavart és engedd le a benne levő benzint egy üvegbe/valamibe. (mindegyikből)
Ha ez megvan akkor vagy kiakasztod a szivató bovdent a karból, majd a gumi szívótorkok bilincs csavarjait meglazítva meghúzod a sort felfelé. (a gázbovdeneket nem feltétlenül kell kikötni, a helyén is ellenőrizheted a dolgokat)
Most le kell venni az úszóházakat (egyszerre csak kettőt-kettőt) amit 2-2 csavar tart. Ekkor feltárul az úszóház belseje. (kettes kép: piros kör)
Itt meg kell nézni a fúvókák méretét, legnagyobb lesz a főfúvóka. (kettes kép: zöld kör, van rajtuk egy szám,az kell)
A narancssárga körben a levegő-keverék csavar van: ezt úgy kell csinálni hogy belenyúlsz egy csavarhúzóval és pontosan megszámolod hogy hány fordulatot tudod betekerni (nem szabad erőltetni! csak lazán betekered ameddig megy!) elvileg 2,5-3,5 között lesz valahol majd visszatekered ugyanoda. (én fél fordulatonként szoktam számolni)
Ha ezeket felírtad akkor visszateheted a fedeleket, a csavarokat nem kell megtépni, elég csak simán meghúzni.
Ha ezzel megvagy akkor jöhet a teteje a karbinak.
A műanyag fedélen van 4 csavar, azokat tekerd ki. (belülről gyengéden nyomni fogja egy rugó) Levéve a fedelet (hármas kép) vedd ki a rugót majd nyúlj bele a "lyukba" és húzd ki az egész belső részt gumimembránostól.
Az aljában van egy tű azt vedd ki és nézd meg az oldalán a betűket és számokat (írd fel)majd számold meg hogy a tű tetején felülről hányadik beszúrásban van a biztosító lemez. (ez is fontos)
Ha ezek megvannak azokat oszd meg velünk.
0km FZR eladó
Király volt a menü és összejöttünk azért páran, aki nem volt ott az sajnálhatja.
A GTR jó lett és jól is megy, kb. ilyennek kell lennie gyárilag. (egész eddig valahogy úgy ment mint egy béna óriásrobogó, most viszont gond nélkül lehet utazni vele 160-170-nel és gázadásra megindul mint ahogy egy ezresnek kell