Azér valahol az sincs rendben, hogy minden trágya állapotú - lopott - feltuningolt robesszel lehet büntetlenül állatkodni, aki frsz-os 125-el jár legálisan, az meg fizessen mindenért.
Sztem lámpással kéne olyan smkp-t keresni, ami 50 ccm, és 40-et megy...
Felhivtam a motorszerelöt és mondtam neki hogy szakadtak a membránok.Erre ö,Hát pedig mikor ö szétszedte nem voltak lyukasok.Hát most azok.Modja hogy k...va drága lessz ez nekem.Erre én:hagyd csak majd megoldom .Ha kész vagyok majd esetleg elmegyek karbiszinkronra. Ezt neki.
"MGE egyébként ezt az opciót javasolta a jogalkotónak, mint kompromisszumos és szociálisan kezelhető megoldást, miközben azt gondoljuk, hogy a szakmailag teljesen korrekt megoldás a regisztrációs és a rendszeres időszaki műszaki vizsgáztatás jelentené."
(és persze ha igazából azt gondoljátok, akkor szerintem egyetért majd a jogalkotó is)
Nekem ezzel minden előnyét el is veszíti ez a kategória. Ha esetleg most egyből még nem is de rövidesen úgyis meglépik a teljes jogú 'na nehogymá ne fizess' rendszert, lásd baleseti adó és egyéb behajtási módszerek.
(akkor inkább megszorzom ~10-zel a lökettérfogatot és arra fizetek)
99%-ban igazad van. Most akartam venni egy 50-es kisgyorsot anyának gyakorolni, de emiatt hanyagolom. A f@szom fizet ezeknek. Ha jól gondolom olyan lesz mint a mopedautós rendszer: típusbizonyítványt szerezz paraszt, vidd el előzetes műszakira, eredetvizsgára, meg kérjél rá forgalmit. Ez mopedautónál jelenleg 14400 az eredetvizsga, a forgalmi 6000. A műszaki örökös. És ez minden tulajváltásnál bevétel És a mopedautó, négykerekű SEGÉDMOTOROS kerékpár, csak kasztnival.....
"Egy előremenő, azaz visszamenőlegesen nem hatályos szabállyal kell meghatározni, hogy milyen....."
Pár éve apámnak el kellett vinni a 86-ban újként vásárolt LISZ 220 utánfutót eredetvizsgálatra, pedig nem volt tulajdonosváltás vagy bármi sz&rság sem.
Az XXXll.sz2006.GPZFZR.1.26.KLR650. rendeletben előírták hogy nehogy már legyenek még olyan járművek a forgalomban amikre nem fizették ki az eredetvizsgálat és a törzskönyv díját.
Meg esik is.
Ilyen az ha az ember nyaralni készül.
Legközelebb nyugodtan mehetnénk szezonon kívül mert gondolom akkor sem lehet hidegebb a tenger de legalább olcsóbb a szállás.
Sztem lámpással kéne olyan smkp-t keresni, ami 50 ccm, és 40-et megy...