Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendesen belecsiszoltad a kellő töréseket, kellő szögben?
fura a lövedék, elég cgi-szaga van
kicseréltettem a szelepet ah átsó kerékben, mert valami paraszt túl hosszú derékszögűt rakatott be, és az kicsit beleért a hajtás házába, ettől lekopott az egyik széle, így a köcsög kompresszorfej nem csatlakozott rendesen, hanem kifújt. így sem normálisan fújni nem tudtam, sem nyomást beállítani pontosan.

Kibaszott 6000 ft-volt egy tisztességes ferde szelepet berakatni.
mizu?
Hali
Rám csörögsz vagy jelzel és megbeszéljük a talit
Amivel motorosok szoktak:mocival
Mindenhol ennyi. ez nagyvas
Yamaha FZR 1000 Genesis (2LA) datum.gif 1987 - 1988
P423705 Kilométeróra spirál 2220 Ft /db Kosárba rakom

Kilométeróra és fordszám. spirál katalógus
Yamaha FZR 1000 Exup (3LE1,2) datum.gif 1989 - 1990
P423705 Kilométeróra spirál 2220 Ft /db
Ábrus maga már nem javít,de lehet hogy ha elküldöd neki a hengerfejet meg az alkatrészeket,akkor felújíttatja neked.
Vélemény?
motoroswebaruhaz.hu/spd/SPE221/Kilometerora-spiral-SPE221
Nincs valakinek plusszba km spirálja fzr 1000 eshez? Telószimering csere után nem húzta meg a szerelő és a próbaút alkalmával el is hagytam :-(
Akkor lehet jobban járnék ott?
Ja bocs, félreértettem amit írtál. Reggel van még nagyon. Délutánonként ráérek a héten. Te?
Ütős kép
Nem tudom. Mivel jársz?
Jó reggelt!
Érdekelne a befogók Feribá
Hali!Én saját magam csináltam a szelepcsiszolást,az összes szívó szelep és 1 kipuf szelep cserélve lett
A szimmeringeknek 500-volt darabja, hézagolókat én is adtam pluszba,volt még egy hengerfej,ami hiányzott azt meg Ábrus csereberélte valami szervízben.Okos szerelő nem vesz külön,hanem cseréli abból ami neki van.A hengerfej pakolás is 12500-volt.Maga a felújítás 30000-ből kijött.
Jó Reggelt!
És mennyibe került?
Jó reggelt.
Valaki feltalálhatná már a hideg kipufogót. Megègette a lábam.
Szerintem kicsit vastagon számolta az alkatrészeket,a szelephézagolókat és a szimmeringeket. A szelepeket meg a fészkeket csak szakműhelyben,gépen csináltasd mert az kézzel nem lesz jó.Az enyémet Ábrus újíttatta fel Mazda szervízben,még szépen le is tisztították.