A következő dolog vanni a paripával. Egy eső után eltűnt a kettes henger(mégsem szeressük az esőt ) Kiderült, h nem a gyújtás, hanem dugulódás vót.
Na karbi csere, mert amit Feribátyánk adott, az múltkor is szépen szólt, de darált 5 ezernél. Na benzin szint emelés, azt patt rá. Fater egyből hívta szerelő barátot, szinkron, pizza sör, azt minnyá szépen járt
Viszont jelenleg 2 dolgot tud a masina: alap járaton ketyeg szépen mint a svájci óra, és fél gáztól felfelé gyorsítani. A köztes rendszer rángat, darál, minden szar, fujj
Morning.
Velem jól kiqrt ez az idő. Ma vagyok szabad és füvet (bár ez már inkább erdő) kell nyírnom de hajnal óta esett és tiszta víz minden.
De nincs választásom.
Most épp olajat cserélek így eléggé koszos a kezem de később hívhatsz.
Valahol csak lesz annyi hely, hogy leparkoljunk..
Megvan a pontos cím, mingyá küldöm mailba
A következő dolog vanni a paripával. Egy eső után eltűnt a kettes henger(mégsem szeressük az esőt
Na karbi csere, mert amit Feribátyánk adott, az múltkor is szépen szólt, de darált 5 ezernél. Na benzin szint emelés, azt patt rá. Fater egyből hívta szerelő barátot, szinkron, pizza sör, azt minnyá szépen járt
Viszont jelenleg 2 dolgot tud a masina: alap járaton ketyeg szépen mint a svájci óra, és fél gáztól felfelé gyorsítani. A köztes rendszer rángat, darál, minden szar, fujj
5LET?
Ne bánd az esőt, én csak a láncot féltem, amúgy szeretek esőben gurulni...lehet nem vagyok egész mi?
www.napiszar.hu/showPost/Erdek...
hmmm
Velem jól kiqrt ez az idő.
De nincs választásom.
http://www.karkuskipufogo.hu/e...