A hideg levegő sűrűbb,több oxigént tartalmaz,a vízpára meg égéskor növeli az induló nyomást,és az égést is javítja.A Simó is esőben fürgébb volt,csak én nem szeretek esőben motorozni.
Nem nem az nem amiatt van. Nekem is városba nem megy olyan jól mint városon kívül vagy hűs időbe. Ennek oka a meleg levegőben keresendő, A tank alá beszorul a blokkból ill az aszfaltról felszálló levegő. A légszűrő hát nyitott része hátrafelé mutat a tank és a ház között meg felmegy a forró levegő. Én ezt úgy oldottam meg hogy a légszűrő szívócsövet elől 10es fúróval körbefurkáltam ahol a lefogató csavar van.
csak azee kerdeztem mert peldaul oxigendusabb hejeken erdo kozott este mintha joban menne (harapna) mint varosban az utakon hosegben.... lehet hulyeseg es nekem tunik ugy...
valaki meg tudja nekem mondani h miert van racsatlakoztatva a levegoszurore a kartelgaz nem jobb ha tiszta levegot sziv a karbi? most nem azt akarom mondani h nyomja kivfele mint allat az elengedett kompressziot.. mert nem olyan kopott.. de a lenyeget nem ertem h miert v oda csatlakoztatva
Valaki rendelt tőlem henger/dugó combót innen a fórumról.
Csörgessen már meg legyen szives!
Látom nagy csend volt itt a tegnap!