Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra azt írja h ez a funkció jelenleg nem üzemel. a másikat kipróbázom köszi
Vagy írsz 1 emilt nekik
ott a gomb jelentés a moderátornak
Azt hol kell? Kerestem de nem találtam
Jelentsed neki
Hanem ezt
Bocs nem ezt a képet akartam pláne nem kétszer. Modi tudja törölni?
Szép napos időt.
Szép napos időt.
Köszönöm! Dobtam is az Sms-t :)
Srácok!

Valaki rendelt tőlem henger/dugó combót innen a fórumról.
Csörgessen már meg legyen szives!
Van hozzá trafóm. 70/6321-829
A hideg levegő sűrűbb,több oxigént tartalmaz,a vízpára meg égéskor növeli az induló nyomást,és az égést is javítja.A Simó is esőben fürgébb volt,csak én nem szeretek esőben motorozni.
Ez a rész van megfurkálva
hát=ház
Nem nem az nem amiatt van. Nekem is városba nem megy olyan jól mint városon kívül vagy hűs időbe. Ennek oka a meleg levegőben keresendő, A tank alá beszorul a blokkból ill az aszfaltról felszálló levegő. A légszűrő hát nyitott része hátrafelé mutat a tank és a ház között meg felmegy a forró levegő. Én ezt úgy oldottam meg hogy a légszűrő szívócsövet elől 10es fúróval körbefurkáltam ahol a lefogató csavar van.
csak azee kerdeztem mert peldaul oxigendusabb hejeken erdo kozott este mintha joban menne (harapna) mint varosban az utakon hosegben.... lehet hulyeseg es nekem tunik ugy...
Azért hogy a káros olajgőzöket ne a természetbe engedd hanem elégeti.
valaki meg tudja nekem mondani h miert van racsatlakoztatva a levegoszurore a kartelgaz nem jobb ha tiszta levegot sziv a karbi? most nem azt akarom mondani h nyomja kivfele mint allat az elengedett kompressziot.. mert nem olyan kopott.. de a lenyeget nem ertem h miert v oda csatlakoztatva
Mi is megyünk Balatonberénybe,majd jövő szombaton jövünk haza.
Elmentek úgy 7 körül.
Igen,ellovagoltak a huszárok.Délután én is indulok,de ellenkező irányba.
sziasztok
Látom nagy csend volt itt a tegnap!