Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Mi nem ismerjük egymást még,pedig 20km a távolság.
Jó lenne összefutni
Hali mindenkinek!

Nekem yamaha xd850 nek a kormánya,kicsit hajlitottam hátra az iven.Ebben van gyári menet a végein .
Van egy befogó párom, ha kel jelezzed.
Voltam a motorszerelönél ma.Azt mondta minden szivoszelep szar,és minden kipuffogo jó.Én ezt nem értem.Azt mondta csak azt lehet csinálni hogy szétszedi és felujitjuk a hengerfejet,ez 350 euro,alkatrésszel szerelési dijjal.35000 forint 20 pasztilla a szelepállitáshoz,18000 forint a 20 szimering, 15000 ft a hengerfejpakolás.A többi az ö munkája.Kézzel akarja becsiszolni a szelepeket.
ETZ nekem is, nekem enduronak a 22es befogója van átfúrva a villahídon
Én is meg akarnám így csinálni,de olyan kormány befogót nem találok,vagy csak nagyon drágán
Milyen kormány van benne ETZ
Mi Tihanyba megyünk a 7végén. Remélem szép idő lesz... majd publikálom
A kért fotó
Hi csak most értünk ide, mert eltevedtunk
Idő qrva meleg víz is jó. Motorok jól szerepeltek eddig.
jó reggelt!
Szép napot
Ábrus!Fiuk!Dobjatok már néhány képet fel,lássuk mi is miböől maradunk ki.
Mióta ellovagoltak a napfelkeltébe a lovagok,be sem jelentkeztek.Vagy nagyon jol érzik magukat vagy nincs internet .
Jó reggelt.
fékcső-gázbowden, épp jó,a plexi végéből kb 3 cm vágtam formára ,és a fejidom végéből is kb 3 cm .
Hali
Azóta 520 km van benne ,nekem igy kényelmes ,de még a lábtartón variálok
Helló Urak!

Avattam ma az új életet kapot Genesis-t!
200+ km köhintésmentesen. Erős, tol, kínai fékek remekek, tárcsa-betét nagyon jól muzsikál.

Elégedett estét mindenkinek!
Tomchy
Ha igy lesz ajánlok egy fzr t garantáltan problémamentes.
és így nem kellett megvágni a plexit sem és a fékcső meg bowden is jó?
Sziasztok!
Hali. Kipróbáltad már kényelnesebb lett hosszútávon?
Hétfön még a fű sem nő.Látom a fórumon sincs mozgás.
Késöbb viszem a paripát a szerelőhöz,holnap megnézi a szelepeket hideg motorral.Remélem történik csoda és csak be kell állitani,mert különben dühbe jövök és elválnak utjaink!
Jo reggelt!