Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tök rendben van. Jó kis mocid lett.
kb 3 decit beletöltöttem lent, akkor max fölé csúszott, de majd holnap reggel megnézem, addigra lefolyik, és lesz pontos érték, mennyit kajolt erre a kb. 1400 km-re
Akkor jól vizsgázott a BMW. Olaj kellett bele?
Tök jól elvoltam Barcsig, semmi fáradtság, még az is megfordult a fejemben, hogy hazamegyek... de aztán a Jó Magyar Rázós Geci Úton csak kiderült, hogy elnyomtam már a seggem, és alig vártam, hogy Pécsre érjek
Mi az utolsó etapot 170-180 al abszolváltuk ábrussal. Miután már nem voltál ott feltartani minket.
Nagyon jó idő volt, király volt minden! Legalábbis én jól éreztem magam.
Én arra az utolsó szakaszra tankoltam Kutina előtt, 225 km-re 12 litert, az kb. 5,3.
Ábrusé biztos megvolt 8
Nagyon.

De nektek is jó időtök volt ugye? Király lehetett,sokat beszéltünk rólatok a Vicussal.
Küttem smst amikor hazaértem.
Egyébként Dobro Dosli mindenkinek.
Jót nyaraltatok?
7 re értem haza, és 733km csúszott ma bele a paripába. Pestre beértem meg kellett állnom mert jelzett, hogy kifogyik a olaj. Tempót mentünk ábrussal ilyenkor benzin is több kellett neki megette az 5.5l-t.
Ja most ettem meg kb. 40 deka cukrozott málnét, és mindjárt le is dőlök... hosszú nap volt ez, sok minden történt ma - de ezt szeretem
Reggel 8-kor még Európa másik felében a tengerben úszkáltunk Józsival most meg itt fekszem a TV előtt
Sziasztok! Fz6n 2007 -hez keresek fehér hátsó lámpabúrát illetve indexeket! Ha valakinek van, vagy tud esetleg, hogy honnan szerezhető be az érdekelne.
Akkor itt vagy ?
Arra mentünk, közúton. Vissza meg pálya, mert 2/3-al leszavaztak a puhapöcsök Persze Csőnek hozzám képest +200-at, Józsinak meg 130 km-t kellett mennie, és nem akarták, hogy 10-12 óra legyen az út.
Én megalszok Pécsett, és reggel hozzáteszem a maradék 240-et, így ki lehet bírni.
Én is azt néztem amikor itt voltatok.. Barcs-Verőcze-Kutina. Mégis azon mentetek?
És nem kaptál sokkot tőle?
Sötétben gépeltem de már felkapcsoltam a villanyt
Meg 7 órát ültem ma motoron, ki van a tököm (most szó szerint )

Sanya, gondoltam rád (mint szabály tisztelőre) Mentünk vagy 20km-t 50-el az autópályán álló sorok közt a csíkon
Bitang ez a gyerek! De azért imádom!
Nekem is van sajátom,végre látok rendesen.