kb 3 decit beletöltöttem lent, akkor max fölé csúszott, de majd holnap reggel megnézem, addigra lefolyik, és lesz pontos érték, mennyit kajolt erre a kb. 1400 km-re
Tök jól elvoltam Barcsig, semmi fáradtság, még az is megfordult a fejemben, hogy hazamegyek... de aztán a Jó Magyar Rázós Geci Úton csak kiderült, hogy elnyomtam már a seggem, és alig vártam, hogy Pécsre érjek
7 re értem haza, és 733km csúszott ma bele a paripába. Pestre beértem meg kellett állnom mert jelzett, hogy kifogyik a olaj. Tempót mentünk ábrussal ilyenkor benzin is több kellett neki megette az 5.5l-t.
Ja most ettem meg kb. 40 deka cukrozott málnét, és mindjárt le is dőlök... hosszú nap volt ez, sok minden történt ma - de ezt szeretem
Reggel 8-kor még Európa másik felében a tengerben úszkáltunk Józsival most meg itt fekszem a TV előtt
Sziasztok! Fz6n 2007 -hez keresek fehér hátsó lámpabúrát illetve indexeket! Ha valakinek van, vagy tud esetleg, hogy honnan szerezhető be az érdekelne.
Arra mentünk, közúton. Vissza meg pálya, mert 2/3-al leszavaztak a puhapöcsök Persze Csőnek hozzám képest +200-at, Józsinak meg 130 km-t kellett mennie, és nem akarták, hogy 10-12 óra legyen az út.
Én megalszok Pécsett, és reggel hozzáteszem a maradék 240-et, így ki lehet bírni.
Ábrusé biztos megvolt 8
De nektek is jó időtök volt ugye? Király lehetett,sokat beszéltünk rólatok a Vicussal.
Egyébként Dobro Dosli mindenkinek.
Reggel 8-kor még Európa másik felében a tengerben úszkáltunk Józsival
Én megalszok Pécsett, és reggel hozzáteszem a maradék 240-et, így ki lehet bírni.
Meg 7 órát ültem ma motoron, ki van a tököm (most szó szerint
Sanya, gondoltam rád (mint szabály tisztelőre) Mentünk vagy 20km-t 50-el az autópályán álló sorok közt a csíkon