Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1561 km-t mentem összesen.
Jössz úszni? KV? Pelinkovác?
A BMW injektoros.
annyival már a robogó sem menne
Elárulom, hogy egy új (relatív új, már régi modell, de az újabbik) Pan European-nel az egyik nagy para ez volt az angol rendőröknél is, hogy komoly tempónál kóválygott mint az álmos román kamionos
azé van az a tempó, ahol ha nem is élmény, de kihívás
itt még több motor ilyen kalburátorr, vagy karbulátor vagy milyenes nem?
becsülöm a hozzáállásodat, h nem derogál az otthonszerelőkkel együtt motorozni, mutatkozni. Szép dolog, amikor valaki nem felejti el, hogy naaagyon régen honnan indult.
Legyen néhany kép is...
Ábrus, az az utolsó gyorsítósávos autópálya becsatlakozás az király volt! Így kell ezt csinálni, nyél az élet!
Jó éjt.

Holnap kisház,fűnyírás.
Persze, mert nem tudtuk hogy mi a fene történt.
Mert ugye volt az a huszonéves lila Goldwing, tudod amelyiken a dagadt papa ült a dagadt mamával (meg még egy utánfutót is húzott) és csak úgy elhaladt a belső sávban hogy aztán ne is lássuk többet.
Szóval nem értettük hogy mit akarsz.
Akkor belefér. Jól működött a masina?
Dehogynem.. ilyen brutál mődon felmálházva...
Én is meg akartam kicsit tolni, hogy megy 200 felett, aztán 180-nál eszembe jutott, hogy az oldaltáskámra nagy piros betűkkel 130 van írva és nem kísérleteztem tovább.
Egyébként nagyon visszafogja, mert mikor pl csak lehajoltam a szélvédő mögé, azonnal felment a sebességem 20-at (azonos gázon)
Mit foghat akkorJószi plexije-dobozai?
Kopott gumi(k) 3 doboz+egy nagy táska.(dobozolva egyébként max. 130 a megengedett tempó a gyár szerint)
Persze... Mikor ott Zágráb előtt néha komolyabban kigyorsítottam, akkor hirtelen elég nagy követési távolságot tartottatok

Egyébként sosem tartottam se élménynek, se feladatnak se kihívásnak - egyenesben húzni a gázt - főleg autópályán
Az meg miért? Kígyózni? Azt nem lenne szabad neki.
Szegény motorok? Végre élhettek egy kicsit. ( 180 fölé azért nem mentem mert 190-től elkezdett kígyózni az egész motor)
Ti merre jöttetek? Nem együtt? Laci akkor hogy került Pécsre?
Az azé q sok.. igazolva láccik, hogy egy ilyen túra jellegű motorral (=hóeke) nem optimális 140 felett menni Arra ott a speed, persze doboz nélkül
Csak a határig (100 valahány km) miután mlas kivált a kötelékből. (mivel nem bírt tempót menni )
Itthon az M7-en már szigorúan 125-130-at (gps szeint) mentünk. (mértek is pár helyen)
Az a lényeg,hogy neked felejen meg. A többi nem számít.
Nem lesz fotó remélhetőleg! Ilyen gyorsan mentetek? Szegény motorok.
Á, mingyá beír ide egy japán fan, hogy ez xar, mer az övé 10 000 km alatt nem fogyaszt semennyit sem
Viszont jó vele menni, jó a hangja, és nagyon stabil, húzattunk 160-al nagy felkötözött táskákkal erős váltakozó kereszt-szélben, és alig érezni... szóval megtartom
Azon ahol tartósan 170-180-nal haladtunk (mivel már nem kellett holmi boxer mögött tökörészni 115-120-szal) ott benyelte a 8,2-t.