használható.
amúgymeg 27-be volt mindenestől, és 40-be kérték ma és nem adtam.
ha tökéletesen sikerül a csere, akkor 25-30 körül fogok rajta kényelmesen, így csak 15-20 lesz rajta terveim szerint.
Vagyis jó lett, csak épp használhatatlan erről próbáltam gagyogni... de tudom, hogy te hobbyból xaraxol ezekkel
Vannak olyanok, amit már szét se lehet szedni, pl. az almások.
kínai kijelző. valami nagyon közel került a közelségérzékelőhöz, így hívás közben kikapcsol a kijelző, és nem lehet felébreszteni... (vagy alapból szar volt. előbb ki kellett volna próbálni rendesen, mielőtt beragasztom a helyére)
csak akkor ébred, ha meg lett szakítva a hívás. üzemel, de pl. hívás közben ziher, hogy senkinek nem olvasol be egy tel. számot a telefonkönyvedből a túloldalnak.
Szasz Tomasz
Sztem szabadulj tőle, sose lesz jó ja, és örülj, ha a vevő majd nem veri a fejedhez
Ezek a mai integrált-miniatűr xarok 1 sztszedés után már sose lesznek az igaziak egyszerűen nem úgy vannak tervezve, hogy javítani lehessen.
A frissen javított nexus 4 16gb úgy nèz ki mégsem olyan jó. Döglött a közelsègèrzèkelő. Elb@sztam a kijelző cserèt. mondjuk 40be már így is vinnék. Mèg várok kicsit...
Na elbizniszeltem Kinga régi htc Desire x telefonját. Odadobtam mellé a nexust.
Így most egy padfone 2-t használok.
Most épp a tabletben a telo. Tölti a tekefont a ab akkuja, így most 10 colon netezek
amúgymeg 27-be volt mindenestől, és 40-be kérték ma és nem adtam.
ha tökéletesen sikerül a csere, akkor 25-30 körül fogok rajta kényelmesen, így csak 15-20 lesz rajta terveim szerint.
Vannak olyanok, amit már szét se lehet szedni, pl. az almások.
csak akkor ébred, ha meg lett szakítva a hívás. üzemel, de pl. hívás közben ziher, hogy senkinek nem olvasol be egy tel. számot a telefonkönyvedből a túloldalnak.
Sztem szabadulj tőle, sose lesz jó
Ezek a mai integrált-miniatűr xarok 1 sztszedés után már sose lesznek az igaziak
Így most egy padfone 2-t használok.
Most épp a tabletben a telo. Tölti a tekefont a ab akkuja, így most 10 colon netezek
http://youtu.be/fva_99e4KtM
18+
http://bryci.com/tour/