Sajna nem csak poros lett,és én próbáltam megjavítani Ábrus segedelmével,de nem lett tökéletes. Még egy szinkron kell,és átnézés.
Sajna nálunk nem tudtak emberi időn belül időpontot adni a szinkronra,mellesleg nincs is szervíz,amibe megbízom. Amióta Attila nincs (Ő újította fel Csövi blokkját),azóta nincs hová vinnem a gépet Pécsett.
Ábrus ért hozzá,jó szakember,és maradéktalanul megbízom benne. És örülök,hogy egyáltalán bevállalta a javítást. Biztos lenne más dolga is,minthogy az én motorommal vacakoljon.
Igaz holnap Seat rendbe rakás van betervezve /komplett első /féktárcsa --fékbetét csere,mert szept. elején 10 nap olaszországi pihi következik,de azt-2 óra alatt megoldom. Majd korán kelek
Ja igen. Valószinű ez lehetett az oka. Ábrus is megmosolygott mielőtt elindultam,még le is fotózott.
Sajna nálunk nem tudtak emberi időn belül időpontot adni a szinkronra,mellesleg nincs is szervíz,amibe megbízom. Amióta Attila nincs (Ő újította fel Csövi blokkját),azóta nincs hová vinnem a gépet Pécsett.
Ábrus ért hozzá,jó szakember,és maradéktalanul megbízom benne. És örülök,hogy egyáltalán bevállalta a javítást. Biztos lenne más dolga is,minthogy az én motorommal vacakoljon.
Ilyen önzőek ezek a feleségek
Semmi akadálya -holnap Robesz is uton lesz ,remélem erre és meglátogahatjuk Ábrust is ha neki nem gond