Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki menne honnan, és utána lenne-e palacsinta ábrusnál, vagy valahova beülnénk enni? :) Megnézném miával a pákozdi emlékművet is, még nem látta pl.
Ádám,te is jöhetnél
meséjjé csak!
Beállítanám a garázsba! Valami magasabb fullos futóművel.
Feribá ha az idő engedi dèlután benne vagyok!
Mondtam már hogy van szemüvegem?

Ja igen. Valószinű ez lehetett az oka. Ábrus is megmosolygott mielőtt elindultam,még le is fotózott.
Sajna nem csak poros lett,és én próbáltam megjavítani Ábrus segedelmével,de nem lett tökéletes. Még egy szinkron kell,és átnézés.

Sajna nálunk nem tudtak emberi időn belül időpontot adni a szinkronra,mellesleg nincs is szervíz,amibe megbízom. Amióta Attila nincs (Ő újította fel Csövi blokkját),azóta nincs hová vinnem a gépet Pécsett.

Ábrus ért hozzá,jó szakember,és maradéktalanul megbízom benne. És örülök,hogy egyáltalán bevállalta a javítást. Biztos lenne más dolga is,minthogy az én motorommal vacakoljon.
Biztos félt, hogy felvesz valami 30-as kabriós csaj, és rádmászik
Ilyen önzőek ezek a feleségek inkább bevállalta, hogy elédmegy.
Miért? Tök buli stoppal menni. A Vicus lett ideges amikor meghallotta,hogy indultam hazafelé. Elindult értem,de a felét lazán megtettem mire odaért.
Áááá vigyáz rá.
Igaz holnap Seat rendbe rakás van betervezve /komplett első /féktárcsa --fékbetét csere,mert szept. elején 10 nap olaszországi pihi következik,de azt-2 óra alatt megoldom. Majd korán kelek
Hali
Semmi akadálya -holnap Robesz is uton lesz ,remélem erre és meglátogahatjuk Ábrust is ha neki nem gond
Csak a Sanyi szíve nem bírja a stresszt hogy mit kaphat a motor
Szard le. Ez ábrus edisön, oszt bírja.
Nyél az élet
Tudod mit kap az a motor? 1-2-3 nyelezve tiltásig
Kaptam tiszteletjegyet a karneválèjjre.... Hónap retró buli Fenyő Mikivel.
Sziasztok