Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás jóreggelt
m.cdn.blog.hu/vi/vidamoldal/image/palinkas_jo_reggelt.jpg
akkor vigyázni kell
Na mi, sehol senki? Csak én vagyok itt borkostolo után?
kicsit ittam mondjuk.
Ez mi, kinder tojásban volt?
Na,szinte könnyezve váltam meg , de ezt elvitték
Ilyenről nem mondok véleményt mert még csak nem is láttam ilyet.
Egy óra után szoktam elindulni és így jövök meg mint most. (de délelőtt negyed 10-re viszem apámat kezelésre a kórházba)
HÁNYTÓÓL?
Az első gondoltam az volt hogy: 'hát ezen meg hogy a francba ül az ember?'
Ahogy tegnap és ma is, meg holnap és holnapután is: délutánra (nekünk folyamatos váltóműszakban sajna nincs hétvége meg ünnepnap )
Még annyit hogy sanya eredeti FZR-ére ráülve ráeszméltem arra ami a GTR lövegtornya mögül fel sem tűnt: minden tiszteletem mlasnak és csövinek hogy fzr-ekkel lenyomták a Horvát túrát. (csövi 2x is)
(igaz hogy mlas át is ült idénre egy BMW-re és mikor odaérve volt egy kis időnk társalogni akkor csövi is felvetette pár sör között hogy kéne venni egy kényelmes túragépet az fzr mellé )
pooont holnap nem érsz rááááá... mikor mész dolgozni?
további jó estèt!
Nem jó, megeszi a macska.
Csak hagyd a palacsintát a teraszon letakarva
Megjöttem sanyabájkkal.
Mikor mentem befelé elkezdett rángatni és nem nagyon menni de amin nincs benzinóra azt ilyenkor tartalékra kell tenni.
Indul-megy teszi a dolgát és csak úgy mosolygott a zord tekintetű kockalámpája alatt amikor 9e fölé szaladt a ford.sz. mérő mutatója, aztán nemsokára 200 fölé a testvére.
Kicsit sántán jár hidegen amíg játszani kell a szivatóval (ahogy csövié is) de utána rendesen zümmög, bár alapjáratról gázhúzásra kicsit gondolkodik.
A kormánycsapágyon viszont húzni kell és érzésre a gumikban is alacsony a nyomás.
De majd rendbe szedjük a játékost.
remèljük az idő is engedi! Kár! Akkor majd nèzünk más cèlt!
benne vagyok!
Sajna csak nektek szabadnap a holnapi, ábrus délutános.
Jó. onnan öreg, onnan ábri, aztán kaja, pákozd, ilyesmi?
2kor az èrdi tesco-nál?
elég tág konkrétabban, és beizzítom miát. Állandóan költségvetési fosása van.
Ádám mi olyan 2körül lennènk Èrd környèkèn az asszonyal!