Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,nagy láckerék van hátul.60 fogas,de még egy motornál sem láttam ilyent amikor hallotam hogy huzzák neki hogy igy nem pörögne ki
Sziasztok!
Ilyet kérdezni.
Közbe leesett
Az éppen hogy lepörgeti ha stunt akkor tuti nagy lánckerék hátul és hamar lepörög kis sebesség mellett.
Vagy az is lehet, hogy az áttételen kéne variálni.
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Hátha valaki tudna segíteni nekem.Van egy Yamaha Fz400r-em , a motor 1985-ös kiadású. Át lett építve stunt-ra a motor.Olyan problémám lenne a motorral kapcsolatosan , hogy nem lehet teljesen kipörgetni ,csak egy bizonyos fordulatig pörög(sajnos nem tudom megmondani hány ezres fordulatig mert lekerült a füszerfal is ),de hallatszik hogy nem teljesen.A motoron lett karbiszinkron állítva és az olaj is cserélve lett.Volt aki olyant mondott hogy a gyujtás elektronika lehet a hibás.Az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e ez,vagy mi lehet a hiba oka? A ki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.Előre is köszönöm
Ha jól emlékszek a tesód autószerelő nem? Szerintem meg tudjátok ti is oldani a dolgot nem olyan nagy mutatvány egy kis műszaki érzékkel megáldott embernek.
Sziasztok!
Ábrus,neked van renault R19-hez manualod?
Neeeem, ilyen nincs!
Pedig a javítást nem úszod meg, mert ha beindítod a vevőnek, és össze-vissza jár, akkor nem veszi meg, vagy mélybe alkudja (és a negyediknek már azt fogod mondani decemberben, hogy "jóvan, viddafaxba kéccázé, csak legyek más túl rajta"
Egész jó a hang, már nem olyan használhatatlan mint szivacs nélkül. http://youtu.be/3dTwyYs6gxI
Jó éjt!
Azért is nehéz döntés volt,mert nekem már nem lesz még hasonló motorom sem.
Jól van így üthettek,azt hiszitek nekem könnyű? De mi a fasznak van,használni nem tudom.
Asszem kicsit besokaltam most. Jó lesz az ETZ nekem. Azt ha kiöntöd elém,akkor csukott szemmel is összelegózom.
Józsikám! Nagyon rendes vagy,de neked is van dolgod,és nem itt vagyunk a szomszédban.
Itt nincs a közelben senki aki segíteni tudna nekem,a szervizekben meg abszolút nem bízom.(lásd most sem találtam emberi időn belüli szinkronizálásra embert) Ha beviszem,szétszedik,aztán ez kell, az kell,ennyi meg annyi,és a végén egy szinkronból lesz 200 ezer. Pl 4 db bilincs a szívócsonkra Red Baronéknál 8820ft.
Legalább hagytad volna hogy átnézzem.
Szasztok!

Van pár 0km-es eladó cucc ismerőstől, ha valakit érdekelne nálam jelezze!
Már végig is néztem
Ment.
Döntöttem is asszem tudom mi lesz a legjobb.

Itt a fórumon lévőknek 350 ezer az ára,nagyjából mindenki képben van vele milyen is a gép.

Ha valakit érdekel,akkor az adatlapomon a telszámom.

Üdv!