Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Hátha valaki tudna segíteni nekem.Van egy Yamaha Fz400r-em , a motor 1985-ös kiadású. Át lett építve stunt-ra a motor.Olyan problémám lenne a motorral kapcsolatosan , hogy nem lehet teljesen kipörgetni ,csak egy bizonyos fordulatig pörög(sajnos nem tudom megmondani hány ezres fordulatig mert lekerült a füszerfal is ),de hallatszik hogy nem teljesen.A motoron lett karbiszinkron állítva és az olaj is cserélve lett.Volt aki olyant mondott hogy a gyujtás elektronika lehet a hibás.Az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e ez,vagy mi lehet a hiba oka? A ki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.Előre is köszönöm
Ha jól emlékszek a tesód autószerelő nem? Szerintem meg tudjátok ti is oldani a dolgot nem olyan nagy mutatvány egy kis műszaki érzékkel megáldott embernek.
Pedig a javítást nem úszod meg, mert ha beindítod a vevőnek, és össze-vissza jár, akkor nem veszi meg, vagy mélybe alkudja (és a negyediknek már azt fogod mondani decemberben, hogy "jóvan, viddafaxba kéccázé, csak legyek más túl rajta"
Józsikám! Nagyon rendes vagy,de neked is van dolgod,és nem itt vagyunk a szomszédban.
Itt nincs a közelben senki aki segíteni tudna nekem,a szervizekben meg abszolút nem bízom.(lásd most sem találtam emberi időn belüli szinkronizálásra embert) Ha beviszem,szétszedik,aztán ez kell, az kell,ennyi meg annyi,és a végén egy szinkronból lesz 200 ezer. Pl 4 db bilincs a szívócsonkra Red Baronéknál 8820ft.
Ábrus,neked van renault R19-hez manualod?
Itt nincs a közelben senki aki segíteni tudna nekem,a szervizekben meg abszolút nem bízom.(lásd most sem találtam emberi időn belüli szinkronizálásra embert) Ha beviszem,szétszedik,aztán ez kell, az kell,ennyi meg annyi,és a végén egy szinkronból lesz 200 ezer. Pl 4 db bilincs a szívócsonkra Red Baronéknál 8820ft.
Van pár 0km-es eladó cucc ismerőstől, ha valakit érdekelne nálam jelezze!
Itt a fórumon lévőknek 350 ezer az ára,nagyjából mindenki képben van vele milyen is a gép.
Ha valakit érdekel,akkor az adatlapomon a telszámom.
Üdv!